Et besøg i barndommen

Klistrede karameller

De gode, gode karameller i forskellige varianter

Af: Lise

Der er dømt ren børnefødselsdagsstemning her på bloggen i dag! Med først barndomskage-minder fra Emilie og ovenfor nogle af de bedste karameller i København. I går var min veninde G og jeg nemlig ude og gå en tur, og kom liiige gennem Jægersborggade (bare lige for en gangs skyld!). Men er bare vild med den gade! Vi startede ud med at blive draget ned i kælderen hos Karamelleriet, som producerer karamellerne ovenfor, mens man kan stå og se på. Vi blandede os fluks en pose og fik endog en helt nylavet karamel med i hånden fra den søde karamelmand. God service!Karamelleriet sælger desuden fine æsker med sjove varianter, frysetørrede bær, lakridspulver mm. Jeg kan varmt anbefale et smut ind forbi.

Derefter smuttede vi hen på Lyst (som jeg har skrevet om før) og fik en Ale 16 og et stykke gulerodskage – umage kombination, men begge dele super gode!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et besøg i barndommen