Ciao Roma, Bis später Berlin

En gave til mig

nyt pantonekrus

Af Julie

Jeg har købt en gave. Til mig selv. Uden særlig årsag. Jeg kunne bare mærke, at jeg virkelig meget fortjente den. Noget af det allerbedste ved at give gaver til sig selv, er at man ved, at modtageren bliver glad – de skal ikke byttes og det er altid noget man liige stod og manglede. Smart. Jeg forærede mig selv en fin Pantone kop i farven 7432 (hvis du ikke er god til pantonekoder, hedder den også – oversat til fancy farvesprog – Rasberry Crush).

Der var mange andre fine farver, men den fine pigelyserøde hindbærkulør talte særligt til mig den dag. Jeg er mærkværdigt glad for den kop. Det er meget rart.

Køb endelig en gave til dig selv. Det kan klart anbefales.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciao Roma, Bis später Berlin