HYBEN-HYPE I SOMMERLAND

LØRDAGS-SNURRER

PhotobucketI lørdags havde jeg den hyggeligste formiddag sammen med min veninde A – vi trasker ofte Nørrebro og Frederiksberg rundt og vender alt mellem himmel og jord – og netop en af disse ture havde vi i lørdags. Dog måtte vi lige kickstarte os selv i det småsløve lørdagsregnvejr med en tidlig  og nærende frokost på Wascator, før vi traskede videre. Ahhrrm – det var godt!

PhotobucketSjovt nok gik vores små fødder næsten helt af sig selv over mod Meyers Bageri i Jægersborggade, da vi havde forladt Wascator – for man skal jo have en lørdags-frokost-dessert ikk? Og hvad kan være bedre som netop sådan en frokost-dessert end en af Meyers fantastiske (og i dette tilfælde totalt ovnfriske kanelsnurrer)! Hvis du ikke allerede har undt dig selv en af Meyers fantastiske kanelsnurrer, så er det bare at skynde sig forbi nærmeste Meyers bageri eller deli (St. Kongensgade, Jægersborggade, Gl. Kongevej, Magasin eller Godthåbsvej) og hapse en af slagsen. De er lidt halvdyre (25 kroner stykket), men er alle pengene og kalorierne værd. Julie har også berettet om Meyers snurrers fortræffeligheder tilbage ved sidste års Roskilde festival – det kan man læse mere om her.

Photobucket PhotobucketBor du ikke lige i københavnsområdet, så kan man også bage dem selv. Jeg har faktisk ikke selv prøvet det, men opskriften på de dejlige snurrer kan findes her: Meyers kanelsnurrer

4 kommentarer

 • Nadia WH

  ELSKER kanelsnurrer og jeg betaler gerne de 25 kr, når jeg en sjælden gang imellem kommer forbi.
  Jeg har bagt dem selv og de er ikke langt fra dem fra Meyers 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Uh ja – helt enig – det er alle pengene værd, når man får så meget value for money 🙂 Og godt at høre, at opskriften er tro mod bagerversionen – det må prøves en dag venner og familie har fortjent masser af kage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg plejede også at være stor tilhænger af de snurrede godter, men har helt mistet gejsten efter forventningsfuldt at have sat tænderne i nogle alt for tørre og uspiselige snurrer, oftest i Magasins Meyer. Jeg kigger stadig længselsfuldt efter dem, men må skuffet konstatere, at det simpelthen ikke er 25 kroner værd at spise tørt, overbagt brød med flad kanelsmag. Ommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYBEN-HYPE I SOMMERLAND