NYESTE KØKKENKØB: PASTEL & MELAMIN

JUL MED HØJT TIL LOFTET

PhotobucketI søndags skulle jeg mødes med min mødrende familie (eller i al fald en lille håndfuld af dem) til et eller andet varmt drikkeligt henad eftermiddagen, og det kan altså godt være lidt halvsvært i denne by skal jeg hilse og sige. Årsagen var dog meget udramatisk, at mange af de hyggelige testeder som Perchs m.m. holder lukket om søndagen.

Valget endte derfor på Nimbs bar, der lokkede med varm gløgg foran pejsen og udsigt til et julepyntet Tivoli fra vinduerne. Og det var et rigtig rigtig godt valg! Der er simpelthen noget herligt old world, engelsk hotel i det 19. århundrede over at sidde i Nimbs store øreklapstole i det smukke og kæmpestore julepyntede rum med gevaldigt højt til loftet, ild i pejsen og høflige tjenere, og sippe til brandvarm gløgg

(Man glemte faktisk næsten, at man havde cyklet tværs gennem en plaskvåd by forinden, lignende en hængt kat, og den flinke tjener oplyste én om, at de havde håndklæder til at tørre håret på toiletterne:/)

PhotobucketSå summasummarum – det er bestemt ikke sidste gang jeg skal sidde foran pejsen i Nimbs bar – tror også stedet vil gøre sig mægtigt godt til en afterwork cocktail, et glas rødvin, eller måske splashe helt ud og prøve deres søndags luksus brunch. Og næste gang tror jeg, jeg vil gøre mig lidt umage, tage de høje hæle på, sætte håret op og undgå trælse regnbyger på vejen derind;)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYESTE KØKKENKØB: PASTEL & MELAMIN