SPIS BRØD TIL

LET FROKOST

 photo tunoggroslashnt_zps3ab53352.jpg

I dag faldt min første påskeferiedag sammen med Aarstidernes leveringsdag. En kombination af to gode ting.

Det resulterede i ovenstående frokost, som jeg faktisk sidder og nyder netop nu. Dejligt friskt, let, varieret og hurtigt at lave.

Tuncremen har I set før, og opskriften finder I her. Den kan dog varieres i det uendelige, og du kan også vælge ikke at blende cremen, men i stedet lave det til en art tunsalat. Jeg kan godt lide rigeligt citron i min tuncreme – tun og citron er bare et godt makkerpar. Tilsæt evt. lidt finthakket kapers, hvis du er i det humør – eller lad dig inspirere af denne lækre sag og blend en ansjos eller to med.

I dag var der bl.a. spidskål, tomat, agurk og små gulerødder med top med i kassen – det hele passer faktisk formidabelt til tuncremen.

Jeg forestiller mig at min lille anretning også ville gøre det godt som en lille snacktallerken til at starte en god aften med 🙂 Haps!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPIS BRØD TIL