DEJLIG DÅSEMAD

TA’ TIL HIGH TEA PÅ NIMB

highteanimb
PR-foto: Anders Bøggild

Nårh ja, men altså bedst som jeg gik og troede, at baby ville blive i maven i evigheder, så ville hun da gerne ud til os alligevel, og i skrivende stund udnytter jeg, at vores én uge gamle baby sover idyllisk i sin vugge til at tjekke ind i blogland. Og det faktisk for at dele en ualmindelig god nyhed med jer, hvis I spørger mig.

Nimb i Tivoli har nemlig afsløret, at de fra i dag af byder indenfor til Afternoon High Tea alle eftermiddage mandag – lørdag. Og det er ikke med en hvilken som helst te på menuen – næ, nej – det er  nemlig med den fantastiske te fra te-kompagniet The Wellness Group (TWG) i Singapore, som jeg opdagede på min Singapore-tur sidste efterår. High Tea på Nimb Bar indeholder udover et stort udvalg af forskellige te-sorter, små sandwichs, hjemmebagte scones, petit fours, chokolader og sæsonens frugt og grønt.  Desuden kan man tilkøbe ginger shots, champagne og hjemmelavet limonade.

Der kan derfor kun lyde de største anbefalinger herfra til at tage veninden, moderen, tanten, søsteren eller andre te-glade mennesker du gerne vil hygge dig med, under armen og afprøve Nimbs te-fest. Jeg tager mig indtil videre til nøje med en omgang TWG te hjemme i sofaen, mens jeg kigger forelsket på min lille pige, men satser stærkt på at tage revanche og opleve the real deal når baby-rutinen har indfundet sig 😉

verdensbedstete3
babyella

High Tea på Nimb Bar serveres alle dage mandag – lørdag kl. 13:00 – 16:00. Pris pr. person er kr. 250.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEJLIG DÅSEMAD