RESTE-RIS OG "GRILLET" GRØNT

THE UNION KITCHEN

theunion2

Nu jeg er i gang med at bladre i restaurant-arkiverne, så skal I da også lige have en anden frokost-anbefaling fra indre by med på vejen. Her drejer det sig om The Union Kitchen på Store Strandstræde (overfor The Union baren).

Det var lidt et tilfælde, at jeg endte der, da jeg på en af forsommerens helligdage var “med” min kæreste på arbejde i Toldbodgade. Altså det var mest fordi jeg alligevel også skulle arbejde, kontoret var helligdagsforladt, og så var det jo meget hyggeligt at sidde der med hver vores computer og arbejde – og kunne tage frokosten sammen.

Planen var egentlig at tage forbi en lille salat-biks takeaway i nærheden, men da den have lukket, gik vores vej forbi den relativt nyåbnede The Union Kitchen – og da vi først havde set menukortet, var vi bestemt ikke ærgerlige over ændringerne af planen.

theunion3

Det hele lød nemlig virkelig godt – og selvom der ikke var meget på morgen/frokostkortet, var det alligevel svært at vælge. Jeg var i high carb – high fat stemning, så hoppede på en croque monsieur med en lillebitte salat til og min kæreste hoppede på en avocado-rugbrødsmad med pocheret æg og cayennepeber. Til deling stod den på en skål lækre trøffel-fritter.

Alle tre “retter” smagte dejligt af enkle og gode råvarer og det føltes meget storbysferie-agtigt at sidde ude foran i solen i et helligdagsforladt København, så en lille smule ferie-fornemmelse blev det da alligevel til 😉 Jeg mener, at priserne var i den rimelige ende – og udover frokost/morgemnad, serverer The Union Kitchen også aftensmad – primært forskellige valgmuligheder udi ‘meatballs’ med diverse tilbehør, der også lød virkelig rart.

1 kommentar

  • Simpelt er bare nogle gange bedst, det ser så hyggeligt ud! At få maden serveret i solen, er bare ekstra skønt disse dage.

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RESTE-RIS OG "GRILLET" GRØNT