PARFUMEREDE KOKOSRIS

EN HELDIG VINDER

Nå, men lige et hurtigt og halvsent lørdags-pip. Vi lovede jo at trække en heldig vinder af vores koreanske giveaway. Og det er nu sket (hej hej spændende lørdag som børnefamilie:)). Den heldige kartoffel var ved tilfældig lodtrækning den 23. kommentar – og kom fra Ida – der får en e-mail med besked lige om straks.

Og apropos det der med at være en heldig vinder, så følte jeg mig sgi altså også som en sådan her i dag, hvor vi holdte børnevenlig julefrokost-brunch med Julies og mine venner fra gymnasietiden inkl. kærester og aaal vores afkom. Helt alvorligt – hvor heldig har man lov til at være, at man der for godt 16 år siden i en rimelig kedelig betonklods af et forstadsgymnasie fandt en gevaldig stor håndfuld gode venner, som stadig holder sammen den dag i dag. Forhåbentlig tager vi mange gange 16 år endnu med mænd, koner, kærester børn, endnu flere børn, hunde og katte, realkreditlån og hele pivtøjet 🙂

I er de bedste – tak for jer! <3

komsammen

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Samsung, der har sponsoreret præmien.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARFUMEREDE KOKOSRIS