HANE I VIN

WOW, NO COW!

oatly
Nu er det på ingen måder fordi, at jeg går og lever hverken vegansk, vegetarisk eller mejerprodukt-frit i det hele taget, men af ren nysgerrighed slog vi til da vi på en ferie i det svenske faldt over Oatlys “kakaomælk”. Og nej, det er jo så ikke lavet på mælk, men på havre smagssat med kakao.

Det smager altså seriøst godt. Hvor almindelig kakaomælk godt kan blive lidt kvalmt og meget sødt, så er den her sådan lidt mere mild og sart i smagen, hvis man kan tale om det. Vi hapsede to kartoner med da vi var i Malmø i forrige weekend og jeg ærgrer mig allerede helt over, at de er drukket op :/

Så altså, mange anbefalinger til Oatlys kakao herfra, hvis man alligevel er taget et smut over sundet for at handle. Eller man er heldig at finde den i Irma. De har i al fald engang imellem et udvalg af Oatlys produkter. I det hele taget er det jo for sindssygt, hvor stort et udvalg i specialprodukter, som disse, at de gode svenskere kan vælge i deres supermarkeder. De danske skal godt nok komme ind i kampen! Og snart gerne! TAK!

Nå ja, og overskriften. Det er altså ikke mine tekstforfatter-skills der er på spil, men Oatlys egen ‘slogan’. Eller, hvad man nu kalder sådan noget nu om stunder 😉

oatly2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HANE I VIN