SPAGHETTI AMATRICIANA

BUDAPEST COMING UP

img_3657

Uhhh altså. Om ikke længe stikker jeg snuden mod Budapest med Emilies og min gode veninde fra gym-tiden.. som i øvrigt er ved at være overvældende lang tid siden – Vi har meget snart kendt hinanden i 20 år(!) (F*ck, mand!).

Det er min første flyrejse i 2 år – hvad der føles som en evighed – og kom egentlig i stand fordi jeg havde brug for liige at se, at mit hovede godt kan klare at rejse, flyve, logistikke på den måde, før jeg kaster mig ud i mere af den slags med et barn i hånden. Man kan godt komme til at betvivle sine egne evner til diverse ellers “almindelige opgaver”, når man har været slået ud af kurs. Eller. Jeg kan i hvert fald.

Men så er en rejse som en del af ens personlige resocialiseringsprogram da egentlig ikke det værste 🙂 Jeg glæder mig usigeligt! Vi havde egentlig planer om Marrakech, men kunne simpelthen ikke få billetterne til at gå op med vores kalendre, arbejde, børn og andre forpligtelser. Og så blev det Budapest i stedet. Hvis man siger det rigtigt hurtigt kan man næsten ikke høre forskel 😉 Selvom man nok skal pakke lidt anderledes.

Jeg har allerede fået tips fra de søde mennesker på verdens bedste kaffebar, aka min “nabo,” Coffee Collective på Frederiksberg. De har både samlet tips ind til mig og jeg har fået kaffe med hjem fra et af stederne dernede, så jeg lige kunne tage forskud på glæderne. Så sinddsygt fin en gestus. Jeg kommer der muligvis for meget, haha.

MEN har I tips til byen, både i madkategorien, men også inden for spa, seværdigheder eller andre oplevelser, så kom endelig med dem her i kommentarfeltet. Jeg lover til gengæld at samle op på, hvad vi har set og spist, når vi kommer retur! Kodeordene bliver afslapning, spa, god mad og rarhed. Og uforstyrrede snakke og tid sammen i et par dage. Det er nok en af de vildeste luksus’er man kan få som veninder, når man hver især har børn og hverdag osv. osv. Jeg nyder også de hurtige og halvkaotiske møder med børn, hunde, mænd og legepladser involveret. Men nøj hvor jeg glæder mig til det her!

5 kommentarer

  • Hvor pudsigt, vi har planer om en smuttur her i løbet af foråret til enten Budapest eller Marrakech :-). Jeg glæder mig til at læse mere om jeres tur og håber naturligvis, at den bliver helt forrygende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Hahah hvor sjovt. Hvis du skal have tips til Marrakech, så tjek The food club og Twinpeaks. Så skal jeg nok komme med nogle fifs til Budapest, når jeg er hjemme igen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke selv været i Budapest, men jeg har kun hørt godt om det, så det lyder fantastisk! Rigtig god tur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Mange tak. Jeg er retur igen og kan sige, at rygterne taler sandt. Dejlig by! Jeg skriver snart lidt mere uddybende 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAGHETTI AMATRICIANA