Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Sikken et supersejt indlæg.
  Rigtig god skrevet og beskrevet.Skægt at se alle madbloggerne kæmpe om den gode fotoplads.
  Nu glæder jeg mig altså til at se HELE programmet i morgen!
  Tak for den søde henvisning

  • Julie

   Tak Mette, hvor er du sød. Jeg nød også at læse dit indlæg og at kigge på Martins flotte billeder. Og ja der opstod nogle ret sjove fotosituationer, hvor at fotografbestanden blev fotografereret af både medbloggere og arrangørerne. Det var nærmest metafotografering!
   Jeg glæder mig også meget til at se programmet. Fik virkelig et positivt indtryk af det ved at snakke med de medvirkende, Cecilie Frøkjær (som var herresjov og sej) og ikke mindst konceptudviklerne (ihh det job gad jeg da godt at have!)..

 2. Pingback: Cecilie og Madklubben - Ordentligt madprogram på Tv2 » Kokkekniven «