SKAGENKLASSIKERE

SEMI-SUNDE ISPINDE

ispindeJeg er (ret latemover-agtigt) blevet en stor fan af hjemmelavede ispinde efter jeg har fået en snart toårig i huset, der i sommervarmen meget gerne vil have frugt og is ad libitum. Og når de to ting nu kan kombineres på flotteste vis og blive til rimelig sunde ispinde, så er det jo et hit. Jeg laver en pænt stor portion af hvad end frugt, der nu blendes sammen, så vi kan starte med at “drikke” isen, som smoothie, og så de efterfølgende dage, spise den som is.

Mine kombinationer er generelt ret klassiske med alt fra bananer, jordbær, hindbær og melon mikset sammen. Denne gang er de tilmed gjort endnu sundere med lidt rød snackpeberfrugt. Og tænker at det skal udforskes mere med andre variationer, hvor den fine frugt får følgeskab af gode grøntager.

Disse er blendet sammen af en blanding af:

  • frosne jordbær (ca. to håndfulde)
  • frosne hindbær (ca. en håndfuld)
  • en lille rød snackpeber (udkernet og skåret i tern)
  • lidt flydende honning
  • vaniljepulver
  • vand til du har en god flydende konsistens

 

Og frosset natten over. De blev efterfølgende dyppet i smeltet mørk 70% chokolade, der lige fik et kunstnerrisk “sprinkle” af kokosmel eller hakkede usaltede pistacienødder.

PS – ispindene er faktisk også veganske, hvis man er til den slags!
PPS – isformene er købt for ingen penge i IKEA, isen fryser pænt i dem, og der følger sådan en praktisk holder med, så de kan stå op i fryseren.

ispinde2 ispinde3 ispinde4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAGENKLASSIKERE