POCHERET SKRAMLEÆG

PÆNE HAVREGRYN VOL.2

Photobucket Da jeg den anden dag fandt denne fine pakke øko-havregryn på Nettos rodehylder (som jeg blankt indrømmer at jeg elsker højt, man finder jo altid alskens gode sager!) måtte de simpelthen ned i kurven.

Havde vist faktisk allerede havregryn derhjemme – men det var i øjeblikket sagen uvedkommende. Kom nemlig til at tænke på Julies fine indlæg om Irma’s hverdagsprodukter og tænkte, at også denne pakke havregryn ville gøre sig godt til en lille fotorapportage om fordelene ved pæn indpakning.

Og ja – det er helt klart en fordel med pæn indpakning, hvis man som producent vil tale til sådan én som mig, der altid bliver narret af madvarer, der er pakket æstetisk fint ind. At det så generelt virker til, at rigtig mange producenter af økologiske fødevarer har fanget den pointe – og særligt Urtekram her, der også laver fine shampooer m.m. – er jo bare ekstra godt for sådan nogle som mig, der til gengæld ikke altid er lige dygtig til at købe økologi.

Men når ligningen lige pludselig hedder pæn indpakning + godt for miljøet og dig selv, så er der jo ingen undskyldning for, at det ikke skulle være = ‘ned i kurven – og hjem i køkkenet’ 🙂

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

2 kommentarer

 • Fedt med et indlæg der hedder “Pæne Havregryn” – men det er trods alt flottere end dem fra budget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Ha ha, ja – det er de små ting der tæller 🙂

   Kh Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POCHERET SKRAMLEÆG