CHOP CHOP - RÅ KOST

HELT I KAGE – KONKURRENCE

PhotobucketJuhu! Her på Gane & Gaffel er vi så heldige, at vi har fået tilsendt en elektronisk pixibogs smagsprøve på Camilla Plums nye kagebog Helt i kage – og vi kan afsløre, at den ser rigtig rar (og farlig!) ud for alle med en sød tand.

Men denne gang er det ikke kun os, der er heldige! Faktisk har vi også fået muligheden for at invitere en heldig læser med ledsager med til et eksklusivt blogger-arrangement på Camilla Plums gård, Fuglebjerggard, d. 14. september. Her vil Camilla Plum herself fortælle om kager i almindelighed, sin nye bog – Helt i kage i særdeleshed, og demonstrere forskellige former for kage-bagning, samt uddele rigeligt smagsprøver og et signeret eksemplar af Helt i kage til alle deltagere.

Vi glæder os meget til at se og smage på den gode Fru Plums herligheder og synes selv, at vi har fundet frem til en rigtig god debutkonkurrence for Gane&Gaffel (og kan afsløre, at der er endnu en på vej. Sejt).

Alt du skal gøre for at være med i puljen om de to pladser til arrangementet, er at:

1. Følge os på Bloglovin her

2. Fortælle os om din bedste kageoplevelse i kommentarfeltet herunder.

Vi trækker lod om pladserne blandt de indkomne kommentarer tirsdag d. 11. september og kontakter dig direkte via din e-mail i løbet af tirsdagen.

Praktisk info:
Arrangementet foregår fredag d. 14. september kl. 16.00-18.00 på Camilla Plums gård, Fuglebjerggaard nær Helsinge i Nordsjælland. Transport til og fra Fuglebjerggaard sørger du selv for. Vi møder jer deroppe 🙂

Vi glæder os til kage og læserselskab! Sæt i gang!

OBS: KONKURRENCEN ER S.L.U.T.!

21 kommentarer

 • Caroline W.

  Min bedste kageoplevelse er helt sikkert den første gang, jeg smagte min veninde Prips kanelkage! Der er intet, der slår den kage, den er simpelthen fantastisk – og det er da også hende, jeg ville dele denne præmie med, hvis jeg vinder! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En jordbærkage jeg eksperimenterede med! Den blev godt nok lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min bedste kageoplevelse var nok dengang (læs: de mange gange) min veninde og jeg delte en marcipanroulade fra tanken..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hersom

  Min, til alle tider, bedste kage-oplevelse var den dag da Arvingen helt selv fra start til slut kage multifarvede muffins til hendes børnefødselsdag.

  Hun havde målt og vejet og talt og lagt sammen og delt og farvet og klattet og griset. Jeg havde kun til opgave at stille pladen med muffins i ovnen og tage dem ud igen når æggeuret bimlede.

  Resultatet var nogle meget farverige og sjove muffins med vaniliesmag og chokoladeglasur. Og Arvingen var så stolt at hun stålede i flere dage over hendes muffins 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Bare det bliver mig.
  Har længe haft planer om et besøg Fuglebjerggård, men når man ikke har en bil, kræver det desværre lidt mere tid og planlægning

  Det er svært, at komme i tanke om den bedste kageoplevelse jeg har haft, hvorimod de dårlige nærmest står i kø.

  Nogle af de bedre kageoplevelser må dog være bryllupskagen til mit bryllup, som min svigerinde havde lavet, min første hjemmelavede jordbærtærte efter denne opskrift http://mariatrier.com/food-skon-skonnere-jordbaertaerte/#comments
  Maria har mange lækre opskrifter på søde sager 🙂
  Eller da jeg bagte brownies efter Anne au Chocolats opskrift. Mødte hende i Magasin en dag og hun overtalte mig til, at købe vahlrona chokolade, hvilket jeg ikke fortrød. Uhm den brownie er lækker og forsvandt hurtigt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Uh, gode kageoplevelser har jeg haft mange af, men den allerbedste var midt i en kærestesorgs-periode, hvor min veninde havde lavet en hvidchokolade&hindbær cheesecake til mig. Da glemte jeg da helt min ekskæreste 😀 Har desværre ikke opskriften.. men kan jo altid spørge hende, hvis I vil have den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg har uendeligt mange lækre kageoplevelser. Men én af de bedste må være da jeg for første gang smagte en kage fra La Glace. Det var “Lucky You”, den er stadig en af mine top favoritter, selvom jeg nu har smagt over halvdelen af kagerne på menukortet. Mit mål er at have smagt hver og én. 😀

  En anden helt ufattelig lækker oplevelse var da jeg forleden lavede minicupcakes med grapefrugt og rosenvand. Aldrig har jeg smagt noget som var så fantastisk lækkert. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min absolut bedste kageoplevelse var en torsdagskage på arbejde, hvor afdelingens absolut bedste kagebager havde taget en lakridskage med hindbærmousse og hindbærspejl allerøverst.
  Kagen var saftig og sort fra lakridsen, moussens friskhed spillede umanerlig godt op mod selve kagen, det var en af de der smager-af-mere-kager.

  Mmmm… siger jeg bare, skal have prøvet den selv – idet at jeg fik lokket opskriften ud af hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsesse Suh

  Det er svært at nævne den bedste kageoplevelse men den sidste gode var for et par dage siden, hvor vi havde arbejdet i døgndrift de sidste 3 uger på at få en udstilling klar. På et tidspunkt var vi så pjattede at vi besluttede os for at gå ud i solen og købe en æblekage i Lagkagehuset som vi tog med ud i parken og spiste. Det smagte himmelsk og den korte pause med det lækre indhold gjorde at vi kunne arbejde videre til midnat…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg elsker Camilla Plum – hun er virkelig intelligent på fødevarer og super sej og rustik!

  Nå men, mit livs bedste kageoplevelse popper straks op i mit hoved og der er ingen tvivl at finde: Min mormors svensketærte… Sprød hjemmelavet budderdej (på Lurpak i rigelige mængder selvfølgelig) rullet tyndt ud og bagt helt sprødt lagt sammen med hjemmelavet sveskekompot lavet på sirligt udstenede svesker pga deres gode smag. På toppen synene den smuk og sprød med flettet butterdej drysset med hvidt flormelis sne. Serveret med en let vanilje flødeskum. Det var den bedste kombination af sprødt, blødt, syrligt, sødt og cremet og jeg kommer aldrig nogensinde til at smage lige netop den igen – men jeg vil aldrig glemme smagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg er helt vild med RAW-kage 🙂
  Jeg havde en kæmpe succesoplevelse med RAW æblekage, som bare er så lækker! jeg fik endda naret en af mine venner, som ellers helst ikke rører ved grønsager og frugt. Han troede den var fyldt med brun farin.
  Den er også rigtig lækker med nektariner skal det siges!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marisa

  Hej G&G,
  Til min søsters studentergilde, ville jeg glæde hende med en manjari chokoladetærte. Jeg har aldrig været gode venner med mørdej, og jeg syntes ikke chokoladen havde konsistens, som jeg ville have den! Jeg tænkte at det måtte briste eller bære, dessert/ingen dessert!
  Men de to tærter kom ud af ovnen – jeg selv, meget utilfreds med udseendet. Men gæsterne var vilde med dem og vigtigst var at min søster var vild med dem! Disse tærter er nu forbundet med hendes studentergilde og tærterne er stadig efterspurgt 🙂
  Det må helt klart være min bedste kageoplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LIne Sofie

  Min bedste kageoplevelse er en livslang kærlighedshistorie med kartoffelkagen. Fra før jeg kan huske, har jeg set billeder af mig selv med kartoffelkage i hele skærmen. Det er den dag i dag stadig min yndlingskage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  det er slet ikke svært at komme i tanke om hvad min bedste kageoplevelse var – det må nemlig være til min 21-års fødselsdag sidste år i Oktober.
  på min fødselsdag kom 2 af mine veninder med den største overraskelse overhovedet – en fantastisk flot kage som de selv have lavet helt fra bunden. den bestod af hjemmelavede lagkagebunde – et lag lækker baileycreme med chokolagestykker, et lag fantastisk limemousse som komplementerede den søde bailey perfekt, og så have de pyntet den med fondant, hvor der var et stort billede af mig, og de havde selv skåret bogstaver ud og pyntet kagen med det. det var altså en helt fantastisk oplevelse – de havde brugt 2 dage på at lave den, og jeg kan fortælle jer at det er den bedste lagkage jeg nogensinde har smagt! det er altså nogle fantastiske veninder – så hvis jeg vinder kogebogen laver jeg helt sikkert en lækker kage til dem af en af opskrifterne 🙂

  – jeg prøvede at tilføje et billede af kagen, men det kan jeg desværre ikke helt finde ud af her i kommentarfeltet. :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Uha, der har (heldigvis) været mange, og det er helt umuligt at kun nævne en. Så derfor DE bedste kageoplevelser jeg har haft, er fra somrene oppe hos min mormor og morfar ved Lammefjorden. Min mormor bagte hver dag kage, og når vi ikke havde travlt med at spille med morfar eller var nede og bade, hjalp vi til i køkkenet. – Og lige meget hvad, hjalp vi til med at få spist op!
  Mmh… Nu er jeg både blevet kagesulten og rørt. Gud hvor jeg savner dét og dem! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Uden tvivl min bedstemors brunsviger!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det er da umuligt at vælgevén yndlingskageoplevelse! Synes jeg 🙂 men den bedste nyeste kageoplevelse jeg har haft var i Paris, hvor jeg smagte macarons for første gang. Og endnu bedre, da jeg kom hjem, havde fødselsdag og fik en macaronopskriftsbog. Nøj hvor bliver de bare nærmest endnu bedre, når man laver dem selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker simpelthen kager så ufattelig meget, at jeg umuligt kan udvælge den bedste oplevelse! Men en af de rigtig gode var den lagkage jeg fik lavet til min fødselsdag i april med passionsfrugt og mangopuré og masser af flødeskum, oh my! Flot pyntet ved hjælp af sprøjtepose naturligvis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min bedste kageoplevelse var, da jeg fandt ud af at kage kan bages uden hvede og sukker. Igen og igen laver jeg disse paleo muffins, så gode at Thomas Rode burde ansætte mig som bagermester 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, selvom det er svært at nævne den bedste kagoplevelse, må jeg indrømme, at der er én oplevelse, der popper op. Min fødselsdagskage i år var simpelthen så lækker! Jeg lavede en tærte med fyld af tæt chokoladekage, toppet med cremet chokoladecreme og flotte, friske jordbær. Fornemmelsen af at få sådan et stykke kage i munden var helt guddommelig!
  Hvis ikke beskrivelsen var nok, har jeg endda blogget om kagne: http://sesamsesam.com/post/30681766552/dobbelt-chokolade-jordbaertaerte
  Avs, min mund løber helt i vand ved tanken…..

  Kh
  Luise / Sesam, Sesam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Min bedste kageoplevelse gentages hver gang min farmor laver gammeldags æblekage. Efter 60 år som husmor har hun opskriften så meget på rygraden, at det aldrig er lykkedes hende at kunne videregive den helt præcis – min version smager i hvert fald ikke som Farmors.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOP CHOP - RÅ KOST