FORNYELSE: BROMBÆR-APPELSINSAUCE TIL RISALAMANDEN

JUUULEFERIE!!

PhotobucketSå er julen sgi’da lige om hjørnet hva! – rart ikke??

Det betyder heldigvis, at det er tid til en deejlig masse julemad, juleslik og kager, og ikke mindst ferie for vores lille blog. Vi har allerede sendt Lise på ferie til det store USA (og er da ikke spor misundelige…), og i dag er Julie og jeg stemplet ud af vores rigtige arbejde og klar til at gå gevaldigt ned i gear over de næste cirkus to ugers tid og dedikere os til rare aktiviteter som familie-juleri, sommerhusture, Berlin-ferie og andet godt. Det betyder dog også, at vi går en lille smule i flyverskjul fra bloggen – og skruer lidt ned for aktivitetsniveauet.

Så hvis I synes der virker lidt stille herinde, så er det bare fordi der er gået jul i den – vi vender stærkt tilbage i det nye år!!

Glædelig jul, skøn julemad og godt nytår everyone 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORNYELSE: BROMBÆR-APPELSINSAUCE TIL RISALAMANDEN