DANSKE JORDBÆR - MED ET LILLE TWIST

HYGGELIGHEDER – SUSHI, URTER OG JUICE

 photo hyggeligheder07_zps17cfa88c.jpg

Som jeg skrev for nylig, så går dagene nogle gange bare, og der bliver hverken kokkereret noget mindeværdigt/nyt eller skrevet så meget ned undervejs. Men det betyder jo ikke, at vi ikke går og nyder livet og maden i det. Derfor en lille reportage fra lidt af alt det gode i dagligdagen inspireret af den gode Emily Salomon – jeg er en sucker for hendes indlæg om “små ting“.
 photo hyggeligheder05_zps8f0656a9.jpg

 photo hyggeligheder06_zpsd2e29fec.jpg

 photo hyggeligheder13_zps8a7fc517.jpg

 

For nylig var vi på bloggen inviteret til et fint arrangement, hvor Louisa Lorang præsenterede sin nye bog Juice & Co. Jeg tog afsted med sønnike under armen og fik smagt på nogle virkeligt lækre flydende sager – og blev helt inspireret til at drikke nogle af mine grøntsager! Goodiebags’ene var gudhjælpemig håndmalet og SÅ fine! Den anden formiddag fik jeg lavet ovenstående sag – og dermed taget min greenie-mødom (øh – ad.. Det blev et lidt mærkeligt billede.. I ved hvad jeg mener!) med en spinatshake: Spinat, avocado, banan, lime og citron. Det smagte fortræffeligt, og jeg følte mig bomstærk og supersund resten af dagen!

 
 photo hyggeligheder11_zps5ff62429.jpg

Med hjem fik vi bl.a. frisk gurkemeje – er den ikke fin?! Se lige en sindssyg farve i forhold til ingefæren.

 photo hyggeligheder08_zpscfd29b5f.jpg

 photo hyggeligheder09_zps9fb00036.jpg

 photo hyggeligheder10_zps733338d0.jpg

Jeg har den bedste tradition med min mor og mine to søstre, hvor vi én gang om året mødes og spiser sushi en masse. I år blev det til en frokost hjemme hos mig – det var lidt nemmere ift. baby, amning osv. Jeg fik æren af at bestille RIIIIGELIGT med sushi til os – og det gjorde jeg! Trods en søn, der slet ikke gad sove, var det rigtigt hyggeligt – og der var sørme også sushi til aftensmad!

 photo hyggeligheder03_zps4d88cd8d.jpg

 photo hyggeligheder04_zps655f6720.jpg

 photo hyggeligheder02_zps0e516dbf.jpg

Vores vindueskarm bugner pt af friske krydderurter. To store basilikum genovese, en kanelbasilikum og en kørvel. De pynter både i vinduet og på/i maden.

 photo hyggeligheder01_zpsdefc5055.jpg

Og så skal I altså også lige have denne fine lille buket af blomster fra vores kolonihave med. Det er faktisk lykkedes mig at have friske blomster i halvanden uge nu. To buketter fra kolonihaven og én fra min søde mor. Elllsker friske blomster, men er en hat til at få købt nogle. Så er det jo godt at andre gider, eller at man kan plukke lidt i sin have.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANSKE JORDBÆR - MED ET LILLE TWIST