NEM SOMMERPASTA

LUKSUS B.L.A.T SANDWICH

blat
En BLT (bacon – lettuce – tomato) er i min verden en af de mest lækre og simple sandwich man kan få – og tilsætter man en lækker lille avokado (deraf det lidet flatterende A i forkortelsen), så bliver den bestemt ikke dårligere!

Det er faktisk uendelig lang tid siden, at jeg har hapset sådan en fætter – og da det skulle gå lidt tjept med hverdagsaftensmaden for et par dage siden, og jeg på ingen måde gad at købe ind på vejen hjem fra arbejde, så var det heldigt, at køkkenet og køleskabet lige akkurat rummede ingredienserne til en faktisk ret så luksuriøs udgave af en B.L.A.T sandwich.

Vi brugte:

  • God slagterbacon skåret i tynde skiver
  • Modne danske sommertomater
  • Frisk iceberg
  • Avokado
  • Godt brød – vi brugte et surdejshvedebrød fra Meyers med græskarkerner
  • Hjemmelavet mayo med friskhakket bredbladet persille (2 æggeblommer, 1 tsk dijonsennep, 1 tsk citronsaft, salt, peber og smagsneutral olie til du har en god fuldfed mayo. Persillen tilsættes til sidst)

 

Tilberedning
Grøntsagerne snittes i tynde skiver, baconen steges på panden, brødet ristes og mayoen piskes, og så klappes det hele godt sammen, evt. hjulpet lidt på vej af en lille tandstik 🙂

blat3 blat2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEM SOMMERPASTA