ET PIP OM MADLIVET PÅ BARSEL OG EN HJEMMEDYRKET SALAT

TIP TIL EN GO’ LØRDAG PÅ FREDERIKSBERG

hansensis

På trods af min store glæde over min (relativt) nye lejlighed og dermed også mit relativt nye kvarter – Frederiksberg – hvor jeg om lige præcis 2 dage har boet i 2 år, så har jeg vist ikke fået delt så mange tips fra mit hood her på bloggen endnu, og det må der da lige i anledning af mit “2 års jubilæum” som Frederiksbergborger laves lidt om på!

I lørdags, hvor solen igen skinnede over byen, testede jeg nemlig et par steder på Frederiksberg, jeg ikke har besøgt før, men som bestemt kan anbefales!

hansensis2

Sammen med min kæreste traskede jeg bl.a. ud af hoveddøren med cravings efter Hansens Is – og ualmindelig belejligt, så skulle vi ikke længere væk end Frederiksberg Rådhus, hvor der her i sommerhalvåret er slået en lille udendørs café op, der – tadaaa – serverer Hansens iscreme. Hvor hyggeligt er det lige! En lille iscreme til 25 kroner er rigeligt stor – og du får endda lige præcis det drys og den sauce du gerne vil ha’ på – uden at det koster ekstra.

Efter isfesten havde jeg en date med min veninde A, der gik ud på at teste Meyers (semi-nye) pizzaria/bageri på Gl. Kongevej 103. Og de var virkelig gode de pizzaer – der er kun ca. fem at vælge imellem, men tro mig – det er stadig svært! Vi valgte en udgave med henholdsvis stærk salami og én med trøffelpølse med svampe og gorgonzola, og tog dem med hen for at spise i Københavns bedst bevarede offentlige hemmelige have – Skydebanen på Vesterbro. Vil du holde dig helt til Frederiksberg, er Landbohøjskolens have ca. 1 km. fra bageriet også et godt bud. Er du ikke gravid som jeg, skal du helt klart  købe en flaske vino og hælde den ned sammen med pizzaen.

meyersbageri

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET PIP OM MADLIVET PÅ BARSEL OG EN HJEMMEDYRKET SALAT