BRUNE BANANER: LÆKRE TREATS, PART 1

ØKO-ØL MED ORANGE FEELING

roskildeoel
Ikke nok med, at man kan spise meget dejlig økologisk mad på Roskilde Festival, så kan man faktisk også i år, drikke dejlig økologisk øl. Det er jo nok ikke noget, jeg kommer til at gøre mig kattens meget i, men derfor skal I jo ikke snydes for denne service-info 😉

Det er nemlig ikke en hvilken som helst øko-øl, der kan findes på festivalen i år. Det er Roskilde Festivals helt egen Pale Ale, brygget af Carlsbergs husbryggeri Jacobsen med hjælp fra tre roskilde-entusiaster, der havde fået til opgave at sætte smagen af festival på øl-formel sammen med festivalen og Jacobsen.

Øllen kan købes på fad i Jacobsen-baren i Roskilde Festivals food court fra i dag af og festivalen ud. Smag den før din telt-makker – eller sammen med hende, eller noget.. 🙂

Psst – faktisk er Jacobsen Roskilde Festival øllen ikke den eneste øko-øl, der indtager festivalen i år. Du kan også smage Tuborgs RÅ, en økologisk fadøl, udviklet specielt til sommerens festival-sæson. 

roskildeoel2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUNE BANANER: LÆKRE TREATS, PART 1