DELLER OG DRESSING FRA MELLEMØSTEN

NEM BRESAOLA-SNACK

bresaola
Vinterferien her i den lille familie er ved at gå på hæld og jeg er ved at tømme kameraet fra en hyggelig “bondegårdsferie” hos min kærestes familie. En af de første aftener lavede vi disse små ruller, der er perfekte som snacks inden en god middag eller som del af en antipasti-tallerken med en masse andre godter. Og så er de hurtige at lave. Og endda sådan lidt LCHF-agtige.

Du skal bruge:

 • Bresaola i tynde skiver. En god pakke fra supermarkedet er fint
 • Gedeost
 • Mascarpone
 • Creme fraiche
 • Peberfrugt
 • Frisk basilikum
 • Pinjekerner
 • Salt og peber

 

Bland lige dele gedeost og mascarpone (fx 3 spiseskeer af hver) og en lille spiseske creme fraiche. Hak 1/2 peberfrugt og en håndfuld basilikum fint og bland det med ostene, et kværn peber og drys salt. Rist pinjekernerne gyldne på en pande og stil til side.

Tag nu dine skiver med bresaola (til ovenstående mængder passer 8 styks meget godt) og læg en lille klat af ostecremen i den ene ende af hver skive. Rul sammen og anret på et fad. Drys de hakkede pinjekerner over, pynt med lidt tiloversbleven basilikum og en tynd stråle olivenolie over anretningen.

bresaola2

2 kommentarer

 • Bettina Sheta

  Har du en anden mulighed med ost hvis man ikke kan lide gedeost ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Bettina – så ville jeg bare bruge almindelig creme cheese – fx Philedelphia – i stedet for. Evt. blandet op med lidt hvidløgsost, eller anden flødeost med smag (hvis man er til det). Mascarponen bliver næsten for fersk i smagen alene:)

   Kh Emilie G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DELLER OG DRESSING FRA MELLEMØSTEN