nem natmad
Af Emilie
Med sommer lige om hjørnet og de lange sommeraftener så småt på vej, kan man godt komme til at glemme tiden lidt – altså jeg er ikke så god til det – men prøver at lære at være lidt loose omkring sengetider og normal døgnrytme, så jeg kan udnytte de lange aftener maksimalt.
Det lykkedes oftest bedst for mig i weekenden – og i lørdags lykkedes det faktisk ret fint, taget i betragtning, at jeg gik i gang med aftensmaden ved en 23-tiden.
Menuen stod på rester fra køleskabet og det blev til kartoffelæggekage med lidt lynstegt asparges, ristet rugbrød og friske tomater – mums! Tjept og lækkert og sommer-ish.
Der snittes kogte kartofler og forårsløg.
Kartofler og forårsløg joines af 6 æg, lidt mælk, salt og peber og æggekagen hygger sig på panden.
Almost done!
Tilsat de stegte asparges, de friske tomater og så det ristede rugbrød og natmaden var klar parat.
Ingen kommentarer endnu