WORKING DAY AND NIGHT
Her er en anelse stille her inde på bloggen og kadencen på indlæg ikke helt så høj som den til tider er. Det findes der dog en meget god grund til. Vi har kastet os over en ny og spændende opgave, nemlig at arbejde for Roskilde Festivals Madformidling.
Vi bruger således en god del af vores fritid på at skrive hjemmesidetekster, pressemeddelelser, artikler og koordinere med gode roskilde-folk, trykkere, grafikere og andet sjovt. Det er spændende, men det tager også en god del af vores tid. Derfor bliver det nok til lidt færre blogindlæg end vanligt, indtil vi er på den anden side af Roskilde.
Til gengæld vil vi selvfølgelig benytte situationen til at holde jer velinformerede om madboder og -aktiviteter på Roskilde festival i år. Maden har fået en mere central betydning på Roskilde og der satses stærkt på, at give festivaldeltagerne nogle gode madoplevelser i løbet af festivalen.
Det kan vi i den madglade race jo kun klappe højt og længe ad. Synes det er så vigtigt at få noget ordentligt i skrutten, når man nu ellers måske behandler sit stakkels korpus lidt skødesløst under sådan en festival med for lidt søvn på et hårdt underlag, for meget alkohol osv. osv. Sidste år skrev jeg lidt om min egen madoplevelse på godt og ondt – så jeg er superbegejstret for, at der til stadighed stilles højere krav til kvaliteten og at maden nu for alvor kommer i fokus.
Og så synes jeg det er sejt, at der bliver tænkt i at give os Roskilde-festivalgængere nogle alternative oplevelser, selvom musikken selvfølgelig er i højsædet!
Er der mon mange af jer, der skal på Roskilde i år? Og er der noget særlig mad, som I bare skal have, når I er på festival?
Sidste år var jeg utroligt begejstret for Meyers laksesandwich og Manfreds koldskål (se ovenfor), mens jeg havde et nostalgisk gensyn med den omgang pasta, jeg levede af på en Roskilde festival for mange mange år siden.
Mine veninder var fuldkommen besat af at hale så mange af Hjaltes toast indenbords som muligt, så dem fik jeg også smagt nogle stykker af 🙂
Det lyder mega cool 😀
Roskildemad er for mig mad lavet på trangia. Det vil sige pasta med dåsetomatsauce, pasta med chilisauce, pasta med pesto, pasta med ketchup 😉 til gengæld holder jeg mig fra al dåsemad, det er ikke lige mig !
Sidste år fik jeg flere gange sandwich/bagels med kylling og pesto. Jeg har glemt hvem, der solgte dem, men de var gode. Og de er vist også klacificeret som festivalsmad for mig 😀