CHOP CHOP – RÅ KOST
Kender du den der irriterende type, der går op i om tomaten er skåret i skiver eller tern og om guleroden er skåret på skrå eller lige. Det er mig.
Ej altså, jeg er jo selvfølgelig totalt large, når andre laver mad. Men jeg er begyndt at eksperimentere lidt mere med form, når jeg selv laver mad. Fx havde jeg lavet en hurtig råkost til min frokost på rivejernet den anden dag. Den var egentlig fint nok, men også lidt kedelig. Jeg savnede crunch!
Til aftensmaden udsatte jeg derfor gulerødder og bolchebeder for et mandolinjern og snittede derefter de tynde skiver i tændstikker. Det var lidt af en tusindårsråkost (læs: det tog lidt tid), men boy oh boy, det var lækkert sådan her. Og pænt ikke mindst! Vi spiste den bare med citronsaft og en god olivenolie, men rosiner, ristede nødder og andet godt ville helt sikkert også have klædt råkosten.
Er jeg den eneste, der går op i form på maden – eller har du det på samme måde?
Don´t worry…. 🙂 Jeg har det lidt på samme måde! Det er som om smagen også varierer med hvordan det skæres. Agurker i tern og agurker i skiver smager bare anderledes… eller er det bare mig? 😉