SUND WEEKEND-MORGENMAD

MADBLOGGER-KOPPER OG NEM TE

PhotobucketDet er efterhånden svært at være madblogger og have respekt for sig selv, hvis man ikke ejer et af Playtypes fine bogstavkrus – i hvert fald, hvis man skal dømme efter Instagram, hvor det ofte flyder med fine morgenmads stilleben inkl. playtype-kopperne. Og jeg er selvfølgelig gået all in og har købt ikke mindre end tre af slagsen – på ingen måde nødvendigt, men på den anden måde bare så nødvendigt alligevel, synes de er uhyggeligt fine!!

I lørdags blev mit ‘E’ indviet til at drikke sund Pukka kamille/vanilje- og ‘refresh’-te ovenpå en rimelig usund, men til gengæld også rimelig sjov fredag. Pukka-teen var fra en overdådig goodiebag, som vi fik med hjem fra det fine ‘Slip slikket’ arrangement vi gæstede i sidste uge.

Jeg har egentlig aldrig rigtig før gjort mig i Pukkas teer, da jeg er vokset op med løs te fra Perch’s – men det er nu uhyggeligt nemt med de små tebreve – og så skulle de jo også være sådan ret detox og helseagtige, hvilket aldrig kan være helt skidt.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND WEEKEND-MORGENMAD