Magasin-hapsere

Pukka – Morning Time

morning time pukka

Af Julie

Min yndlingsthe for tiden! Jeg har i lang tid været fan af Pukkas the’er og synes at de har mange gode og forskellige slags. Hvis du tror at urtethe altid smager af et stort miskmask, der bedst kan betegnes som ”sundt”, så tro lige om igen. Hos Pukka (og mange andre for den sags skyld) er urtethe meget mere end det. Vil du have citrongræs og ingefær? Myntethe? Lakrids og kanel? Der er masser at vælge i mellem.

Jeg er nu faldet pladask for denne Morning Time the. Roiboos, Honey Bush og rød ginseng. Eftersmagen har noget næsten røget over sig, som er svært at forklare. Ellers smager den lidt hen ad varme krydderier uden på nogen måde at kamme over i julethe. Den er stadig dejlig mild.

Jeg starter tit dagen med at lave en kande af denne på arbejdet. Så går det hele ligesom lidt lettere. Hvis det skal være helt i top, vil jeg have den med mælk, men det er helt sikkert en smagssag!


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasin-hapsere