LET FROKOST
I dag faldt min første påskeferiedag sammen med Aarstidernes leveringsdag. En kombination af to gode ting.
Det resulterede i ovenstående frokost, som jeg faktisk sidder og nyder netop nu. Dejligt friskt, let, varieret og hurtigt at lave.
Tuncremen har I set før, og opskriften finder I her. Den kan dog varieres i det uendelige, og du kan også vælge ikke at blende cremen, men i stedet lave det til en art tunsalat. Jeg kan godt lide rigeligt citron i min tuncreme – tun og citron er bare et godt makkerpar. Tilsæt evt. lidt finthakket kapers, hvis du er i det humør – eller lad dig inspirere af denne lækre sag og blend en ansjos eller to med.
I dag var der bl.a. spidskål, tomat, agurk og små gulerødder med top med i kassen – det hele passer faktisk formidabelt til tuncremen.
Jeg forestiller mig at min lille anretning også ville gøre det godt som en lille snacktallerken til at starte en god aften med 🙂 Haps!
Ingen kommentarer endnu