ROMERSK MIDDAG

EN BETTE AFSKEDSSALUT

 photo IMG_4108.jpg
Jeg har altid interesseret mig for mad, for at lave det, spise det og snakke om det. Og indtil for nylig også for at formidle om det, fortælle andre hvad jeg har lavet og hvordan, dele gode fif til spisesteder og i det hele taget tænke mine (mad)oplevelser ud fra en formidlingsmæssig vinkel. Førstnævnte del er stadig min store interesse og hobby – maden altså, men desværre er motivationen og lysten til efterfølgende at skrive om det, nærmest forsvundet. Måske er det metaltræthed, en forbigående fase, men jeg er alligevel kommet frem til, at det der giver mest mening for mig, og for mine to søde medbloggere Julie og Emilie er, at jeg ikke er med på Gane & Gaffel teamet længere. Det har ikke været en nem beslutning, blandt andet fordi vores fællesskab har betydet og fyldt meget. Jeg er dog ikke i tvivl om, at det fællesskab fortsætter og diverse madprojekter stadig vil være en stor fælles ting for os 🙂

Om jeg kommer tilbage igen, ved jeg ikke. Men jeg ved, at der om ikke så længe kommer en lille baby i mit liv, som formentlig kommer til at fylde en hel masse. Og jeg ved, at jeg glæder mig til at følge Gane & Gaffel fra sidelinjen og følge med i de to damers madoplevelser hjemme i deres egne køkkener og ude i verden.

Hej fra mig og alt det bedste til Gane & Gaffel fremover 😀

6 kommentarer

 • Tak for skøn inspiration, og masser af lækre madindlæg – dejligt at høre at Gane&Gaffel stadig fortsætter, trods din afsked (:
  Og held og lykke med den kommende arving og det hele – jeg er sikker på, at der bliver nok at se til (;

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Hej Anne
   Tak for din søde kommentar 🙂 Og jeg tror, at du har ret, der bliver uden tvivl nok at se til fremover 😀
   KH Lise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God vind navnesøster!
  og stort tillykke med graviditeten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig meget held og lykke med den lille ny, Lise! Håber det bedste for dig og din lille familie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Hej Marie Louise
   Tak skal du have – det bliver spændende alt det nye, som kommer til at ske, jeg glæder mig til det 🙂
   KH Lise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROMERSK MIDDAG