SUPERNEM BLÅBÆR-LIME-CHEESECAKE - OG EN DEJLIG KONKURRENCE

MORGENMADSNOSTALGI

 photo RICE-KRISPIES_zpsc53922ea.jpgBliver lige nødt til at dele den her lille portion morgenmadsnostalgi med jer! På min tidligere omtalte tur til Glasgow sidste måned, havde vi lejet en rigtig fin lejlighed – og som de gode værter af sådanne nogen udlejningslejligheder har for vane at gøre – så havde de gjort en lille morgenmadspakke klar til os. Mælk og juice i køleskabet, instant coffee og sort engelsk te i skabene og så disse små fine portionspakker af rice krispies og andet godt fra The Kellogg Company!

Og selvom det ikke er verdens mest ernæringsrigtige morgenmad, så blev jeg simpelthen nød til at spise sådan en lille fætter med mælk første morgen i lejligheden. Det var simpelthen så tilpas barndomsnostalgisk, at jeg ikke kunne lade være!! Og de poppede og spruttede præcis ligeså fint, som jeg huskede dem!!

At sundhedsapostlene så tilsyneladende har fået Kellogg’s til at udbyde en “multi grain” version er nærmest blasfemi, men så kan de da sige, at de giver folk valgmuligheder:)

De fine små pakker fik virkelig også snakken i gang rundt om bordet blandt os veninder, der var afsted. Hvem havde været til Coco Pops, hvem til Havrefras, almindelige cornflakes osv..!

Men hvad siger I derude – hvad var jeres yndlingsmorgenmadsprodukt som barn?

7 kommentarer

  • Astrid

    Guldkorn og Frosties har altid været nogle sikre favoritter !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinne

    Set det er sgu nostalgi! Husker tydeligt da jeg var lille, hvor jeg altid måtte på Choco Pops eller en anden lille Kellogg’s-pakke, når jeg havde sovet ved min bedstemor. Jeg sidder helt og får lyst til en Choco Pops lige nu. Var det lige så godt, som man husker det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor fint at der var gjort klar til jer, men man kan altså også få de små portionspakker i Føtex.. 😉 Vi køber af og til en stang, bare for at få lidt afveksling, og de ender som regel med at blive spist som snacks uden skyggen af mælk.. Min favorit er Frosties.. De smager sååå forbudt. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt klart Coco pops! Husker især at de var gode når man havde rokketænder, små og meget bløde hvis man lod dem blive i mælken et stykke tid + magisk når ens morgenmad forvandlede mælk til kakao 🙂

    /K

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg var pif, paf, puf fan.
    Findes det overhoved endnu? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, hvor sødt med retro-æskerne. Mine favorit var vist chokopops’ne men vores forældre synes, sådan noget var alt for dyrt, så det var mest noget jeg fik, hvis jeg var overnattende gæst, og var heldig at score mig en skålfuld 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Andersen

    Coco Pops! Mums det er så gode minder. Jeg spiste dem på a38, og det var det lækreste.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUPERNEM BLÅBÆR-LIME-CHEESECAKE - OG EN DEJLIG KONKURRENCE