NORDISK VAFFELDAG

SOLSKINS-MILKSHAKE

milkshake2
Den forgange weekend her i København har jo næsten været lidt for perfekt når det kommer til solskin og blå himmel. Jeg har i hvert fald nydt det så meget jeg kunne med traveture rundt omkring i byen og solskin i vindueskarmen for fuld udblæsning. Og til sådan en omgang solskin var det jo faktisk enormt passende med en sommerlig milkshake. Ud af, hvad fryser, køleskab og frugtkurven gemte, biksede jeg denne her milkshake sammen, der næsten også er en lille smule sund.

Opskriften er per person:

 • 1 stor spsk is – vi brugte en solbær/acai skyris fra Hansens Is
 • 1 moden banan
 • 1 lille tsk vaniljepulver (vi brugte den her dejlige vaniljepasta fra Heilala)
 • ca. 1 dl natural youghurt
 • ca. 1,5 dl minimælk eller letmælk

 

Hele herligheden fik en tur i blenderen – og så var der serveret. Man kan evt. justere lidt op og ned for de “våde” ingredienser alt afhængig af sine præferencer – og man kan jo som bekendt smide det meste i sådan en milkshake. Havde vi haft nogen frosne bær var de nok også kommet i – men i denne omgang nøjedes vi med bananerne og solbær-skyrisen, der gav en fin lyserød-lilla milkshake, der smagte dejligt køligt.

 

PS – den her lille vaniljepasta-satan – Heilala Vanilla er virkelig anbefalelsesværdig. Jeg købte den sidste weekend da Sweets Festivalen indtog Nørrebro hallen i København. Den kan vist bestilles online og ellers købes i meget velassorterede supermarkeder, f.eks. Dalgaard Supermarked i Hørsholm.

milkshake milkshake3 milkshake4

3 kommentarer

 • Uhm lyder lækkert!

  Jeg kan kun tilslutte mig begejstringen over hailala’s vanilje paste, den er så lækker og nem lige at tage skefuld af og putte i sin mad/kage.
  Jeg købte min på sweets festival i efteråret, i århus.
  Lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Så god Lena – håber de snart for udbredt salget af det lidt, så det også er til at gafle fra lidt flere supermarkeder 🙂

   Kh Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Milkshake – med vaniljepasta […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORDISK VAFFELDAG