SUPER SIGTEBOLLER

SIG HEJ TIL LILLEBROR

lillebror2
RESTAURANT LILLEBROR ER DESVÆRRE LUKKET

Selvom livet leves lidt mere stille her i barselshytten, så kommer vi da ud engang imellem (i al fald i løbet af dagen;)). Og da jeg på Instagram havde set mange fine billeder fra Restaurant Bror’s lillebror – Lillebror – så blev en lørdag formiddag før jul spenderet der med mand (og barnet i barnevognen). Lillebror ligger på Jarmers Plads (overfor den store Døgnnetto på det kedelige hjørne, hvor man drejer ned mod Nørreport og ud mod masser af trafik), men det mærker man heldigvis ikke på stemningen indenfor.

Vi var sådan et par rimelig sultne typer, så vi forsøgte at bestille det meste af morgenmadskortet. Det betød en bacon sandwich, en omgang pocheret æg + toast, yoghurt med granola og en doughnut hver til dessert. Og naturligvis god kaffe fra svenske Koppi roasters til at skylle ned med.

lillebror

Kigger I på morgenmadskortet på billedet ovenover, så HAR vi faktisk været rimelig godt rundt om kortet. Jeg er en stor fan af både bacon og pocheret æg, så vores “morgenmadshovedretter” var ret spot on til mig. En god blød briochebolle med spejlæg og bacon lagde en god bund – og da vi så toppede op med granolaen og derefter et sprødt og smørstegt stykke rugbrød med perfekt pocherede æg, så var vi samlet set RIGTIG glade – og mætte. Men vi skulle altså prøve deres doughnuts – eller berlinere er det vel sagtens efter danske standarder. Vi delte igen i døren, så vi både kunne smage den med fyld af æble og den med fyld af en fed chokolademynte-agtig creme. Efter dette fyrstelige morgenmåltid var vi begge mest til ævle-varianten, men det var nok mest fordi den anden var så ‘rich’, at vi var lige ved at bukke under for mætheden. Vi var i al fald ret glade for at der ventede os en vandretur med barnevognen hjem fra Jarmers Plads til Frederiksberg;)

Lillebror er tilmed et af de fine steder, hvor man automatisk får et glas vand, når man sætter sig. Det er bare god stil, når nu ikke vi er oppe i finere prisklasser end her, hvor hele denne morgenmadsherlighed (der holdte os mætte det meste af dagen) beløb sig op i ca. 260 kroner for os begge.

lillebror5lillebror3lillebror4

5 kommentarer

 • Anna

  Uha! Nåede lige at tænke “hvem skal have en lillebror?!” 😉

  Nå, men Lillebror er et rigtig rart sted, er jeg enig i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Pyhaa, nej – forhåbentlig venter vi liiige et par dage eller to med en eventuel lillebror her i familien. Så hellere nøjes med en doughnut-baby fra den her Lillebror 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja tak til dougnut-baby herfra også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louiselækkert og må prøves

  Det lyder lækkert og som et perfekt sted at tage min mand med, han et ikke så glad for ost og småretter. Hvor gjorde i af barnevognen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Der skal i al fald lyde varme anbefalinger herfra. Vi stillede barnevognen ude foran vinduet, så vi kunne lidt øje med den. Den kunne godt lige med lidt god vilje stå foran den lille “berliner-bænk”, der stod der. Jeg var der faktisk også efterfølgende med en veninde og en vågen baby, og der røg baby ned på barnevognstæppet mellem mine stoleben. Det fungerede (lige den dag:)) også fint 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUPER SIGTEBOLLER