Firma forkælelse

Sommer laks

Af Emilie

Efter Julie her på bloggen skrev om Irma’s gode røgede laks, er jeg begyndt at holde et vågent øje med tilbudsavisen, og ser det som en direkte invitation til indkøb, hvis Irma har laks på tilbud. Det var tilfældet i lørdags, så selvom det egentlig ikke var planlagt, røg der laks ned i indkøbskurven, og så var det jo om at finde på noget at bruge den til.

Det blev til denne lille lette kreation, som var virkelig nem at bakse sammen og meget sommerlig.

Røget laks anrettes på tallerknen, som toppes med små skiver af radiser og forårsløg, pyntes med dild og en dressing bestående af creme fraiche, dild, persille, salt, peber og citron. Og som det sprøde indslag til sidst, sprøde flager af mørkt rugbrød, penslet med olie og ristet i ovn eller på brødristeren. Uhhmm – fedt, salt, røg, sprødt, frisk og syrligt. Og så er det samtidig en forret, der ikke slår benene væk under dig, men kun lige giver en tilpas mæthed før du kaster dig ud i hovedretten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Firma forkælelse