HVAD DER BLEV AF DE FINE FIGNER

VIND – FØRSTEHJÆLP TIL SLIKMUNDE

PhotobucketBillede fra blog.umahro.com

Nåh, så er vi på banen igen med endnu en konkurrence om et ret så sejt arrangement. Kom med til bloggerarrangement for den ny bog “Slip slikket”. Bag bogen står Umahro Cadogan og Lone Rasmussen – de to har slået sig sammen for at hjælpe os med at komme af med dårlige slikvaner og finde på andre gode alternativer, når den søde tand skal stilles. Alternativer som din krop bliver gladere af.

Vi tre gaffelinder er altid interesserede i at blive inspireret til at få udfordret vores vaner – og måske lære noget mere om, hvad det egentlig er vi går og putter i munden. I invitationen til arrangementet her opfordres der til, at man tropper op med sit yndlingsslik under armen, og så lover de gode folk bag bogen til gengæld at afsløre, hvad slik EGENTLIG er lavet af. Det lyder som noget information man måske ikke helt har lyst til at få – men vi er friske på at få udfordringen!

Men altså. Du kan simpelthen vinde adgang til dette arrangement for dig og en ven/veninde/moster/bror. Til arrangementet vil forfatterne bag fortælle om bogen, give tips og tricks – og så vil der være goodiebags til alle deltagende inkl. bogen og “lækre overraskelser fra Umahros køkken”. Derudover vil der til arrangementet være prøvesmagning på nogle af de opskrifter, du kan finde i bogen og lidt vådt til ganen.

Arrangementet foregår d. 2. oktober kl. 19-20.30 i København (tæt på Nørreport).

Vil du med? For at deltage i lodtrækningen om to billetter til arrangementet, skal du blot lægge en kommentar nedenfor og fortælle os, hvad dit bedste ‘sunde’ alternativ til slik er. Drikker du en smoothie, laver et frugtfad til hele familien, blander en omgang nødder og mørk chokolade eller hopper du på en omgang tørret frugt fra den lokale grøntsagspusher – eller måske noget helt tredje?

Vinderen trækkes allerede på søndag d. 23. september, så sæt i gang!

OBS – KONKURRENCEN ER SLUT!

71 kommentarer

 • Emma S.

  Sukkerfri gajoler eller a38 med frugt, kanel og mandler er min redning. Sidstnævnte kan jeg spise hele tiden, hvis det skulle være 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg synes efterhånden at jeg har prøvet aaaalt for at holde sukkertrangen stangen (høhø).. alt fra den ombloggede chokoladekage af dadler og mandler, til kakao-frossen-banan-is, daddelkugler og you name it! Men konklusion er gang på gang at hvis jeg craver sukker så stopper cravingen ikke før jeg får sukker! haha.. Så dette arrangement (og denne bog) kunne da spændende for ligesom for en gangs skyld at få afprøvet om jeg kan lære at undvære sukker (eller erstatte det med noget andet)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tørrede æbleringe, med lidt kanel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg har en meget sød tand, og det er ikke altid at mine alternativer holder mig helt fra det. Men lidt er jo også godt 🙂 I løbet af dagen, når jeg er i skole har jeg tit lidt mandler og tørret frugt med til at klare mig igennem de lange kedelige forelæsninger, og holde mig fra at gå i kantinen. Ellers så er et stykke mørkt chokolade med mandler også godt om aftenen foran fjernsynet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Her stilles sukkertrsngen ofte med smoothies i alle afskygninger, diverse frugter udskåret eller seneste påfund figne/dadel-kugler vendt i kokos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MiaL

  Er lidt vild med lakridsmandler. Ristet mandler vendt i smeltet hvid chokolade og så en omgang lakridspulver hen over når de engang er tørre. Og ellers melonstykker. Haps!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sinne

  Lækker konkurrence! 🙂
  Jeg er en stor slikmund, men prøver altid at spise alternativer, som er lidt mindre usunde!
  Min helt store favorit er daddelkugler, de smager himmelske! Ellers er jeg også ret vild med gulerodskage, som jeg laver i en lettere udgave. Her bruger jeg blandt andet forskelligt blandet nødder, gulerødder, æg og en masse lækre krydderier. Den fjerner den værste sukkertrang! (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Mit bedste alternativ til det sunde slik er kugler lavet af dadler, nødder, krydderier, kakao og appelsin.
  Hvis de så lige bliver vendt i kokos eller hakkede nødder, bliver de endnu lækrere 🙂
  Er også stor fan af Umahros “uforglemmelig mandel-dadel-appelsinkage, så vil da absolut ikke have noget imod, at komme med til dette arrangement 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine v

  Mandler og tørrede morbær har reddet mange kriser, ikke kun for mig, men også mine to døtre på tre år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Jeg er begyndt at lave sunde pandekager a la Emma Martiny 🙂
  Det hjælper! Ellers snupper jeg et lille stykke mørk chokolade, et stykke frugt. Nå ja, der er jo også natural yoghurt med kakao og sødemiddel! Næsten som chokolademousse, mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Når jeg skal holde mig fra slikket spiser jeg æble skåret i tern med cheasy vanilje yoghurt over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Åh havregrynskugler lavet med dadler! Det er et lækkert sundt alternativ i hvert fald 🙂
  Jeg ville invitere mine forældre med til arrangemanget, da min mor er meget fascineret af Umahro og hele hans univers! Samtidig er de begge igang med et vægttab, og jeg ved, at de begge ville være glade for at få noget inspiration til alternativer til de søde sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni v

  80% mørk chokolade tager altid min trang – jeg får min chokolade lyst stillet uden at kaste mig grådigt over en hel pakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil vinde! Min sunde slik: skyr med vaniljepulver, banan og kanel.. smager godt.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mit sundeste alternativ til kage må nok være banankagerne, der kun består af æg og banan. Jeg er meget ivrig efter at få endnu finde endnu flere alternativer(!!), og er i forvejen meget begejstret for Umahros kogebøger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Håber jeg vinder 🙂
  Mit bedste alternativ til slik er for tiden sukkerfrit tyggegummi – og masser af det på én gang…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stor fan af mandler, hvilket jeg ser som et godt alternativ til slik. Eller gulerødder og tyggemummi er også noget jeg gør mig meget i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Hej, græsk yoghurt 2% med en klat hindbærsyltetøj og nogle appelsin- , æble- eller ferskentern ovenpå, det giver faktisk en god slik mæthedsfornemmelse og kan lige tage toppen, når det brænder på om aftenen eller efter arbejdstid om eftermiddagen, hvor jeg godt kan være ramt af det lave blodsukker. Knus Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Lige for tiden må det bestemt være frosne vindruer :-), men kunne bestemt godt trænge til noget mere variation. Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K

  Hvis jeg er rigtig sliksulten, men stadig har rygrad til at modstå, skærer jeg lidt frugt ud i mundrette bidder og serverer det pænt. Det er ligesom lidt lækre end en kedelig banan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line R

  Jeg spiser tit et stykke rirstet rugbrød når den lille sult eller sukkertrangen melder sig. Ved godt det ikke er specielt sødt, men det sprøde ved ristet rugbrød minder mig om chips, og dem elsker jeg desværre meget højt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg laver nogle gange choko-mandler, i den forstand, at jeg simpelt og hurtigt lægger nogle mandler ned i en frysepose sammen med en god omgang kakao-pulver og ryster! Mums, smager bare super lækkert. Ellers så laver jeg en sund smoothie af soya-vanilje-mælk, akaciehonning, blåbær og ingefær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Mandler og Rosiner i en god 50/50, som i også bloggede om, er et evigt hit! Gøntsagsstænger med dip er også altid god, og ellers har jeg flere gange erstattet en chokoladebarre med en Nupo-karamel bar, som jo egentlig kaldes måltidserstatning, men når man ikke er på kur, så er den i hvert fald sundere end en mars-bar, selvom den er relativt kalorieholdig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille F

  Jeg har et noget “bedste sunde alternativ”! :-0 Sjældent når jeg at tænke i de baner før jeg kaster mig frådende over kage, is eller min bedste friendemy CHOKOLADE!!! Det der sukkerafhængighed begynder at runge i mit hoved – særligt efter jeg så Umahro Cadogan i DR2 Tema i lørdags om sukkerafhængighed.

  Nå, men nu hvor jeg har prablet så længe uden at give et svar, vil jeg svare med sommerens store modne mørke kirsebær – min mund løber i vand, som havde det været kage…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella Abildtrup Hansen

  Jeg har massere af små småsnacks til hverdagens søde tand – dadelkugler, nødder vendt i lakridspulver og kanel, gluten og sukkerfri æblemuffins med kardemomme og ingefær. Skal det være ekstra lækkert laver jeg et fint glas med skyr, årstidens frugt (evt en æble eller pærekompot) eller bær, hakkede nødder, kokosflager, gojibær og kakaonibs – mums det er en langt større forkælelse end at kværne en halv plade marabou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina schwartz

  den hurtige: græsk yogurth m 1 tsk lime marmelade
  den nemme: græsk yogurth, 10 frosne jordbær, lidt skummemælk, sød i blenderen.
  Håber jeg vinderHåber jeg vinderHåber jeg vinderHåber jeg vinder ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Der er mange gode alternativer til slik – mandler, frisk frugt, friskpresset juice, dadel/abrikros kugler, tørret frugt osv. Det er helt klart bedre med naturligt sukker end kunstigt, men (desværre) skal man også huske ikke at spise alt for meget af det..
  -Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie G

  Jeg kæmper en brav kamp for at blive sukkerfri, så dette arrangement er lige hvad jeg har brug for. Mine sunde alternativer til sukker er lakridste, hjemmelavede salte mandler og skyr med friske bær- men ny inspiration er altid velkommen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Schmidt

  Jeg elsker at spise slik om aftenen! Det er så dejligt afslappende og en god måde at slutte en travl dag på. Men men, det er en skidt vane så jeg prøver at ændre på det nu. Spiser forskellige nødder i stedet; mandler, valnødder og hasselnødder. Og så prøver jeg at hygge med andre ting end slik – tænder stearinlys, tager lange varme bade inden sengetid og andet hvor man føler man forkæler sig selv.. For oftest er det faktisk ikke sukkeret jeg hungrer efter om aftenen, men den hygge og afslapning der følger med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min redningsplanke er dadelkugler rullet i kokosmel. Dadler og mandler blendes med en lille smule vaniljepulver og kakao. Sundere end slik, ja – men stadig nogle kaloriebomber, du helst ikke skal spise for mange af på en gang. Hvilket jeg som regel gør. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Min bedste slikerstatning må være mandler, der er dyppet i smeltet mørk chokolade og derefter vendt i kokosmel. Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg laver daddelkugler med lakrids, tørret tranebær og blåbær. Det smager supergodt og får kun en lille smule agavesirup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da en oplagt bog til sådan en slikmund som mig, der virkelig har svært ved ikke at stoppe sukker i munden. Skulle det gå så vidt, at jeg prøver at være sund, kaster jeg mig over frosne vindruer, som får en sød sorbetagtig konsistens som kan gøre det ud for is, eller noget lækkert frugt som mango, hindbær, jordbær osv afhængig af årstiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm, den er svær, der er jo mange gode alternativer.
  Aller bedst er det at aflede tankerne, så glemmer
  man lidt trangen til det søde, men ellers er jeg vild med noget så simpelt og billigt som æbler skåret i både og drysset med kanel (ikke kanelsukker naturligvis). Hvis man har lidt mere tid kan de smides i oven en halv times tid og spises med en god klat skyr. Uhm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hersom

  Mit bedste ‘sunde’ alternativ er en lille pose med forskellige nødder, kerner og tørret frugt som jeg sender med i Arvingens madkasse hver dag i stedet for chokolademadder og andre typer små-snacks som hun snakker om at de andre børn for med.

  Lige siden jeg startede på det har hun ikke kommenteret at de andre børn får ‘slik’ med i skole for nu gør hun ‘også’ og hun foretrækker min variant af ‘søde sager’.

  Selv er jeg virkelig slem til at hive en plade chokolade frem når Arvingen er puttet om aftenen. Total dobbeltmoralsk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Mit bedste sunde alternativ til slik er at løbe en tur 🙂 Jeg siger til mig selv, at hvis jeg stadig har lyst til slik, når jeg har været ude og løbe, er det ok – men når jeg så kommer hjem er sukkertrangen faktisk altid væk! … Når det så er sagt, sker det da også for ofte, at der alligevel ryger en hel plade marabou ned – og i de situationer hjælper det altså ikke for mig at spise mandler/rosiner/skyr osv. Så det kunne være fedt at vinde en inspirerende aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bananpandekager med frugt og skyr. Nogle gange kan pandekagerne udlades.

  Nødder kan også være en god redning ved cravings. Generelt er der ikke meget slik der indtages.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Som sundt alternativ til slik, laver jeg mine egne “havregrynskugler”, dog uden havregryn. Jeg blender simpelthen bare dadler, abrikoser, mandler og en smule mørk kakaopulver. Derefter formes massen til små kugler og rulles i kokosmel. Smager skønt og kan holde flere dage i køleskabet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jordbær med hampefrø og lidt kokosmel – mmmmm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne zhall

  Lækker og inspirerende blog 🙂 – tak 🙂

  Jeg laver bounty af kokos, kokosolie, vaniljepulver og lidt sukrin og overtrækker med lækker mørk chokoloade. Nødder med mørk chokolade og lakridspulver, årstidens frugter og bær fra haven… lige nu er det æbler, hindbær og gojibær vi nyder godt af. Krydser alt hvad der kan krydses og håber det bringer mig held 🙂

  Venlig hilsen Susanne Zhall

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg bager nogle gange rugbrødsboller med kanel og mandelmel i. MUMS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Frugt kan i enkelte tilfælde stille den søde tand ellers kører jeg på mandler og rosiner samt “is” bestående cheasy vanille yoghurt blendet med frosne bær.. Lækkerier 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Skyr med mandler og kokos – næsten lige så godt imens, men meeeeget bedre bagefter!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Sikke en masse gode tips allerede :-).
  Mit eget bedste tip er de økologiske dadler fra Irma (I min Irma står de ved de økologisk grønsager/frugt). En enkelt af disse søde, bløde og velsmagende dadler, og jeg har ingen sukkertrang i laaaang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Det (næsten umulige) bedste alternativ til det fantastiske, vanedannende og for nogle farlige sukker er the’en coolmint! Dens sødme med en stærk lakrids og myntesmag med et strejf af citrongræs gør at man (næsten) føler man har spist en pose lakridser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Uha, sikke en lækker konkurrence!
  Min favorit må være den lækre og cremede “banan-is”, hvor man simpelthen bare blender en banan, til den er helt cremet. UHMMM 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg er hjemme, står den på bananis med kakaopulver og evt. lidt mørk chokolade om sommeren og om efteråret/vinteren (har lige startet sæsonen 😉 ), laver jeg bagte æbler med kanel og skyr. Begge ting stiller den søde tand til topkarakter! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mit alternativ til slik er cigaretter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Må vinde det her!!!!
  Hvis jeg skal have noget sundt “slik” plejer jeg at lave dadelkugler, virkelig virkelig syndige lækre! Smager af noget i retning af havregrynskugler, bare uden smør, sukker osv.

  Dadelkugler:

  500 g. dadelmasse
  Det fede fra en dåse kokosmælk
  200 g. hakkede mandler/hasselnødder
  1 dl. ekspresso
  2 spsk. usødet kakao.

  Formes og trilles i kokosmel, havregryn osv. Stilles i køleskab.

  Pas på de er virkelig vanedannende, men de er SÅ gode :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline O

  Åh den sukkertrang! Jeg er MEGET glad for slik, chokolade, kage og hvidt brød med smør! for nyligt forsøgte jeg at droppe sukker og smør og jeg havde det rigtig godt, men pludselig er jeg begyndt igen, og trænger til inspiration – med andre ord: Jeg vil meget gerne vinde denne konkurrence! Og så foregår det endda dagen efter min 25 års fødselsdag. Det må være et godt tidspunkt at starte på en frisk uden sukker. Uf hvor jeg håber, jeg vinder! Tak for en god og inspirerende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oline O

   Glemte helt at fortælle om mit sunde alternativ:
   Frosne vindruer – yderst nemt, og så smager det er små mundfulde sorbet – uhm!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iris

  Hvis sukkertrangen skal holdes nede synes jeg at det er meget lækkert at lave en “is” af frossen banan og hindbær toppet med lidt tørrede tranebær, daddelkugler af blendede dadler, nødder og forskellige smagsgivere, at drysse et syrligt æble med kanel eller at lave en lille skål med nødder, tørret frugt, tørrede bær og eventuelt et godt stykke mørk chokolade. På trods af, at jeg virkelig nyder alle ovenstående ting vinder… Øh tjah, hvad er det egentligt der vinder??? Noget vinder i hvertfald over min fornuft og jeg ender alt for ofte med at sidde med en plade skod mælkechokolade.. Øv!
  Jeg kunne ihvertfald godt bruge de to geniers (Yes, intet mindre kan gøre det! De imponerer mig begge SÅ meget) hjælp til at slippe sukkertrangen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frugt … Og chokolade med højt kakaoindhold. Det har vist sig at være min bedste løsning på den søde sult. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Y

  Uha det lyder meget spændende! Håber I finder den rettet til at komme med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iris

  Jeg tyr til forskellige ting, når sliksulten melder sig. Desværre bliver det alt for ofte en plade mælkechokolade, men når jeg har lidt overskud laver jeg nogle sundere alternativer. Jeg er ret vild med syrlige æbler drysset med kanel, is lavet af frossen banan og hindbær drysset med tørrede tranebær eller daddelkugler med forskellige nødder og krydderier – frisk ingefær er et hit for tiden!
  Jeg kunne dog godt bruge noget indspiration til andre lækre alternativer, og så er jeg meget nysgerrig på hvordan jeg kan bryde min dårlige vane med alt for meget sukker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Boan Sørensen

  Når sukkertrangen kommer over mig tyer jeg tit til en saftig ananas og hvis det ikke tæmmer den blender jeg dadler med mandler, havregryn og kakao og har så de lækreste havregrynskugler 🙂 Mmh…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke noget sundt alternativ. Og det har jeg ærlig talt brug for. Mit bedste alternativ er rosiner. Og er der ikke noget med, at der også er sukker i det?
  Forfalder som regel til den lille kinder-mælkechokolade, der står ved kassen og koster 4 kr. Ups.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie S.

  Dadelkugler. Helt klart. Dadler, kakao, vaniljepulver og kokos. Bland det sammen og form kugler af massen. Vend den i finthakkede mandler eller smeltet mørk chokolade. Ind i fryseren med den (før de vendes i chokolade, hvis man vælger det) og så er de fantastiske som en sund snack.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie B.

  Puha, jeg har rigtig svært ved at finde alternativer, for når trængen til salt lakrids eller chokolade melder sig, så forsvinder det ikke før jeg får det..
  Tilgengæld har jeg også en anden “sund” last, som er æbler. Jeg spiser så mange æbler, men de er jo også fyldt med sukker.
  Derfor har jeg virkelig brug for inspiration, og et kærligt spark i røven, inden jeg vokser mig alt for stor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm.. Det varierer lidt, hvad jeg bruger af sunde alternativer. Lige nu har jeg et overforbrug af fromage frais og sukkerfrit marmelade. Og så er der selvfølgelig altid nødder og tørret frugt, som jeg kan forfalde til.. Ellers spiser jeg en masse grønsager med en sød sukkerfri chilisauce fra min asian pusher. Namme nam..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Desværre er jeg af sådan en karakter, at når jeg har sat mig noget i hovedet MÅ jeg bare have det!
  Men når det alligvel lykkes for mig, spiser jeg en/to banan(er) i skiver med hyben-pulver, drikker lakridsrodste, eller den klassiske med rosiner og nødder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg tager en portion skyr med frugt. Haps.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie

  Nødder – alle mulige slags, en håndfuld så kan man klare den lidt igen eller musliebar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg er en is dame! – men det går jo ikke konstant at fylde is i hovedet.. Min største redning er uden tvivl skyr blendet med frosne hindbær eller blåbær, banan og lidt vanilie.. Hvis jeg er helt vanvittig ryger der lidt god hakket mørk chokolade i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Jensen

  Vindruer! Virker for mig – selvom jeg stadig kæmper en hel del med min chokoladtrang .. 🙂

  Frøken Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle bøgebo

  uhh jeg ville elske at deltage i det arrangement , jeg er sindsygt kræsen hvad angår alt sødt især slik og kager så tænk hvis jeg kunne finde noeget jeg kan lide

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Michelle

  Når jeg er rigtig lækkersulten- blender jeg en masse tørret frugt/friske dadler sammen med forskellige slags kerner og frø (græskar, sesam, mandler, cashew, hasselnødder), tilsætter havregryn, limeskal + saft, lidt havsalt, vaniljepulver, kardemomme, kanel og en anelse kakao og derefter triller jeg dem til små kugler, som bliver rullet i kokos, kakao, pistacie – you name it 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Arildsen

  Hejsa 😀

  Når jeg får lyst til noget sødt drikker jeg en kop chai te…… hvis det er om aftenen gerne en caffeine-free (ELSKER pukka!!)

  Hvis det ska være noget at gnaske i så bliver det gerne lidt frisk- eller tørret frugt + nødder,knækbrød eller en form for surmælks produkt rørt med ren vanilje og kanel så mit blodsukker ik går helt amok……
  Jeg syntes os at soya mandler er vildt lækre!!

  Mit seneste førsøg er is af banan, avokado, cashewnødder, kokosmælk, raw kakaopulver og sødet med enten dadler eller lidt honning……

  Kunne være vildt spændende at deltage i jeres arrangement – det er lige mig sådan noget og jeg er altid på jagt efter ny viden og nye ideer…… 😀

  Mvh Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Elsker slik! Men mit bedste alternativ er skyr rørt op med lidt vand, blandet sammet med stykker af tørret abrikos eller svesker og toppet med akaciehonning. Det smager super lækkert og så mætter det faktisk også ret godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sille

  jeg er fan af mango skåret i stykker, riskiks med mørk chokolocolade, hjemmerullede daddelkugler eller et hjemmebagt kanelkagebrød! mundvand & krydsede fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariah

  Daddelkugler m. hk. nødder, romessens, vaniliekorn og kokosolie rullet i kokosmel, uhm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD DER BLEV AF DE FINE FIGNER