salater med efterår på

AROII

PhotobucketPhotobucketEt sted som jeg faktisk frekventerer relativt jævnligt, men har glemt at berette om her på bloggen, er den lille takeaway/thai-bistro Aroii på Guldbergsgade på Nørrebro, der er en del af det efterhånden ret store Kiin Kiin imperium. I de gode gamle dage, da det lige var åbnet, var det vist primært et thai-takeaway, som vi fra tid til anden hentede mad fra, hvis vi var hjemme hos Lise (der boede lige i nærheden). De sidste par år er Aroii vokset til den kombinerede thai-bistro/takeaway som den er i dag med rimeligt hæderlige priser for god veltillavet asiatisk mad.

PhotobucketPhotobucketStedet er oplagt til en hurtig omgang aftensmad inden en biotur i Empire eller før den står på diverse drinks på barerne i Skt. Hans torv nabolaget. Man kan ikke reservere bord, så det er bare noget med at dukke op og håbe på det bedste. Maden serveres ualmindeligt hurtigt, og giver fuld valuta for pengene. Deres kylling i rød karry er en rigtig rar og cremet sag, som altid er en sikker vinder – jeg forsøgte mig dog med oksekød i en peber-hvidløgssauce sidst jeg var der. Den var også ganske god. Dog måske med lige rigeligt koriander på toppen.

Som starter må man heller ikke snyde sig selv for deres rejechips. De kommer med en slags superfluffy mayo-chili dip, der vist har fået en tur i en sifon-flaske inden servering, og smager virkelig virkelig godt. Faktisk fungerer rejechipsene mest som ske til dippen, men det skal man jo heller ikke være for fin til!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketDen største anke mod Aroii er betjeningen. Den er i bedste fald ligegyldig og i værste fald relativt uhøflig. Man skal i hvert fald ikke komme der for den gode service og det glade smil hos tjeneren, og selvom maden er billig, ville det stadig klæde stedet, at betjeningen foregik med en anelse mere glæde og stolthed, som der eftersigende er masser af på storesøster Kiin Kiin.

Kedelig betjening eller ej – Aroii er bestemt værd at kigge forbi til en hurtig omgang aftensmad – både inden fest og farver, eller til at tage med hjem i sofaen en dødelig tirsdag.

Der findes også et par afliggere af Aroii andre steder i byen, bl.a. på hjørnet af Thorvaldsensvej og H. C. Ørstedsvej (dør om dør med Chai Wong, der også indgår i imperiet) – ret praktisk på vejen hjem fra arbejde for mig:)

Nu er Frederiksberg jo generelt et nyt nabolag for mig – og har ikke prøvet særlig mange af de ‘lokale’ thai-takeaway/sushi steder af – så hvis I har nogle gode tips  til asiatisk takeaway i Falkoner Alle/Godthåbsvej-området, tages de imod med kyshånd:)

Photobucket

7 kommentarer

 • Ej, hvor sjovt; jeg elsker Aroii! Vi bor lige rundt om hjørnet og køber ofte take-away derfra. Jeg er også stor fan af deres rød karry med kylling, men deres gris stegt med hellig basilikum og stegt æg er også rigtig god – og meget anderledes. Den kan du jo prøve, en dag hvor du er i dit eksperimenterende hjørne (:

  Kh
  Luise / Sesam, Sesam

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Luise – har gået og luret på den der gris i thai basilikum et par gange – og med din anbefaling må det klart være den der skal testes næste gang den står på takeaway fra Aroii:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg passede mine nevøer sidste weekende, bestilte min svigerinde sushi til mig fra 100% Sushi på Godthåbsvej. Lad dig ikke skræmme af det halvkiksede navn – det var rigtig lækkert, og selv min storebror vil spise det. 😉

  http://www.100sushi.dk/index.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Pernille, tak for tippet – det må prøves – har gået og luret på de mange sushi-steder i nærheden, men når det kommer til sushi er det bare rigtig rart at vide at kvaliteten er OK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ekstrem lækker indretning – dejligt at der også er tænkt på den del.

  Jeg vil varmt anbefale Ichi Ban, som godt nok ligger for enden af Godthåbsvej, eller rettere rundt om hjørnet lige i begyndelsen af Sallingvej. Det er køreturen værd – lækker frisk sushi, måske ikke byens mest opfindsomme, med de vinder på friskhed og prisen.

  Mvh La Cucina Nada

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Virkelig dejligt med gode alternativer til sticks og letz, og hvad de klassiske sushi-kæder ellers hedder. Ichi Ban må prøves, god kvalitet og gode priser er altid et hit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja jeg har erfaret at sushi er langt billigere, som med meget andet, så snart man bevæger sig lidt ud af i byen – det må være noget med husleje og udgifter.
  Hos dem er kvaliteten, og friskheden i hvert fald i orden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

salater med efterår på