SPANSK OMELET
I anledning af et styks velfortjent (hvis jeg selv skal sige det:)) ferie til Barcelona, hvor undertegnende forhåbentlig befinder sig, mens du læser det her indlæg, stod den i lørdags på spansk omelet til morgenmad.
Altså i en ægte spansk version ville det jo hedde en Tortilla Espanola og der var sandsynligvis blevet brugt en del mere olivenolie end til min hurtige morgenmad – men det var alligevel lidt derhen af – og smagte af tilpas meget sol, sommer til at få mig i feriestemning.
Jeg brugte:
- 2 sammenpiskede æg
- 1 skrællet kartoffel skåret i tern
- 1 lille løg skåret i tern
- 1 frisk tomat skåret i tern
- Salt og peber og olivenolie
Jeg svitsede kartofler og løg i lidt olivenolie ved svag varme en ca. 5-10 minutters tid på en lille pande, så de blev bløde og sprøde men ikke for frittede. Kværnede lidt salt og peber over og hældte æggeblandingen ud over herligheden. Først fik omeletten ca. 3-4 minutter på den ende side – blev vendt en tur og tilsvarende 3-4 minutter på den anden side – og så var der en lille bid Barcelona klar til mig!
Ej det ser godt ud 🙂
Kig endelig forbi min blog, jeg udlodder lige nu en Kari Traa sportstop som giveaway, så skynd dig ind og deltage i konkurrencen.
/Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
En blog om træning, løb og sund livsstil.