SHISO BURGER, BERLIN

#GANEOGGAFFELEATS

 photo ganeoggaffeleats02_zpseda7d72a.jpg

 photo ganeoggaffeleats01_zpsc921f5d4.jpg

Efter en veloverstået og virkelig dejlig tur til überfantastiske Berlin for 2/3-dele af bloggens vedkommende, er vi nu retur for en kort bemærkning. Jeg smutter til Toscana – forsøger at cykle op af et par bjerge og mæsker mig i pasta og rødvin – og Julie er taget ud i det danske sommerland og mæsker sig i tilsvarende gode danske sommersager.

Mens vi var i Berlin stod den naturligvis på en masse fantastiske madoplevelser, som vi flittigt instagrammede løs om på vores egne Insta-profiler – og som Julie også allerede har berettet lidt om her og her.

Og her var det så, at min kloge og søde kollega M kom med den gode idé, som en kommentar til at vores berliner-mad-insta-fotos, om vi ikke ville lave et hashtag for vores spiseoplevelser herhjemme og i udlandet, så man kunne lade sig inspirere lidt på den konto. Og se det var jo en gevaldig go’ idé! Så som forespurgt – så gjort. I kan derfor nu følge vores (over)spiseri i ind- og udland under det mundrette hashtag #ganeoggaffeleats.

Håber I har lyst til at følge os her også 🙂

God sommer og solskin derude!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHISO BURGER, BERLIN