MALTBOLLER A LA STAMMERSHALLE

PROVSTEKAFFE – TIP TIL NV

 photo provstekaffe_zps2adedcc0.jpg

Det er jo næsten en stående joke at komme med en kaffe-anbefaling, når man lige er gået på barsel. I hvert fald fortæller alle mig, hvor mange latter jeg skal til at drikke, mens jeg dasker omkring med barnevognen. Og noget tyder måske på at de har ret.. (Har lige siddet og søgt efter en kopholder til barnevognen – hvad sker der med mit liv?!)

ANYWAY – Dette tip må altså gives videre. Og dur bestemt også til mennesker, der ikke er på barsel! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Nordvest engang i mellem synes en anelse træg, når det kommer til gode caféer, lækker kaffe og kvalitetsvarer. MEN når man nu pludselige render ufatteligt meget rundt i sit nærområde, så opdager man jo et og andet. Fx den lille hemmelige kaffebar på Provstevej, som serverer en yderst habil – for ikke at sige superlækker – kop kaff’ til en fair pris. 25 for en lille latte, 10 for en filterkaffe. Det er vist en helt god pris efterhånden, særligt når afsenderen går op i kvalitet som her.

Kaffebaren på Provstevej er faktisk et kontorfælleskab i stueplan, der har lavet en lille kaffebiks i forlokalet. Lige inde bagved sidder diverse designere (industriel, online og tryk) og klamprer på computerne og stemningen er afslappet og hyggelig. Man kan både sidde inde og glugge lidt i et par designbøger – eller man kan sidde på bænken udenfor og kigge på hvad der måske er NVs hyggeligste lille plads (som slet ikke er en rigtig plads) – en plæne med græs, solsikker, bænke, minidrivhus m.m. Hele området omkring Provstevej er i øvrigt nok det sjoveste at tulle rundt i i NV med en ret så herlig Klondike-vibe, mange forskellige slags bygninger, udestuedrivhuse og gavlmalerier.

Kaffebaren har åbent alle hverdage 8-12, torsdag 8-17 – og ellers når skiltet er ude. Dejlig lez a faire stil! Man kan efter sigende følge med på stedets facebook-side og få besked når der er ekstra-åbent. Smart. Du kan også læse mere om stedet og folkene bag på www.provstevej10.dk. I hvert fald de varmeste anbefalinger herfra for et sjovt koncept, god stemning og dejlig kaffe lige midt i mit hood.

(Og skriv da gerne lige hvis I kender til andre sjove steder, jeg skal tjekke ud i NV og omegn! Tak :-))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MALTBOLLER A LA STAMMERSHALLE