HOMEMADE HOTDOGS

TYROLERSTEMNING I TIVOLI

tivoli
For et par uger siden var G&G inviteret til lysfest i Tivoli forud for den gamle haves Halloween-sæson – og vi startede aftenen i haven på bedste tyroler-facon med Edelweiss øl og lune pretzels i Tivolis nye Biergarten.

tivoli8 tivoli4

Jeg er oprigtig talt virkelig dårlig til at forlystelser af de fleste slags, da jeg er hunderæd for ting, der vender mig (og min mavesæk) på hovedet! Så det passer mig rigtig fint, at Tivoli stille og roligt er begyndt at fokusere på gode spise og drikkeoplevelser, så man har en undskyldning for at tage en tur ind forbi – også selvom ens eventyrlyst kun lige akkurat rækker til rutschebanen og pariserhjulet:)
Den nye Biergarten her holder åbent året rundt og der er indgang fra Bernstoffsgade (hovedbanegården). Udover pretzels – og et hav af øl naturligvis – kan man også få et enkelt udvalg af pølser, grove fritter  – helt simpelt og ret tilpas til stedet.

Udover den nye Biergarten fik vi også kigget forbi nogen af Halloween boderne, der bl.a. bød på den hyggelige overraskelse af folkene fra The Cider House, det stød og bryggede varme drikke og solgte gode ciders.

Tivoli har Halloween-åbent frem til d. 27. oktober, så der er lige resten af weekenden at løbe på endnu til et besøg i den gamle have, hvis man ikke kan vente til julehyggen, hvor de åbner igen:)

tivoli7 tivoli6 tivoli5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOMEMADE HOTDOGS