EN HYLDEST TIL MAD I BRØD

OM PLUDSELIG FLYTNING OG KØKKENGREJ TIL SALG

 photo R0027910_zpsa5e75784.jpg

 

 photo R0027884_zpsa6e6d2e5.jpg

 photo R0027878_zps54a564c6.jpg

 

Et lidt atypisk indlæg – og så alligevel ikke. Men altså: Vi skal flytte! Det er lidt skørt for det kommer faktisk helt bag på mig selv, at vi skal det. Ikke desto mindre rykker vi teltpælene op her i NV og installerer os på Frederiksberg. Herligt tæt på Emilie og crew! 🙂

Magnus havde spottet en andelslejlighed der var til salg i hans søsters opgang og jeg havde straks afvist den som for lille. Alligevel blev jeg overbevist om at tage med ud og se den – og så føltes det sgu egentlig bare ret rigtigt, da vi stod i den. Samme aften var der lodtrækning om at få lov til at købe andelen og gudhjælpemig om Magnus ikke folder en lille seddel ud med ordet TILLYKKE skrevet på. What! Alt det på én dag.

Så nu er banklånet godkendt og papirer og penge sendt afsted. Vildt! Har lige haft et panikanfald eller to over 1) at gældsætte mig 2) at flytte i noget mindre, men jeg glæder mig samtidig helt vildt meget. Så mon ikke det bliver et hit!

Da lejligheden ikke er så stor, er vi meget forhippet på at simplificere vores hjemmeliv en anelse i forbindelse med flytningen. Derfor har jeg ryddet alvorligt op i bl.a. mine kogebøger og lidt service – og det vil jeg da selvfølgelig lige tippe jer om! I kan se alle annoncerne her (hvor der også har sneget sig et par Ganni-kjoler til en god pris ind ;-))

 photo R0027877_zps449beb9e.jpg

 photo R0027879_zpsa1330955.jpg

I øvrigt går vi nu i gang med projekt køkken/alrum i den nye lejlighed – der skal rives væg ned, bygges helt nyt køkken osv. Dét må jeg fortælle om en anden dag!

8 kommentarer

 • Maria

  Hurra og tillykke! Altid dejligt at prøve noget nyt. Må liiiiige ind og lure lidt på de kogebøger 😉

  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Taaaak Maria. Ja det er sgutte skidt. Og ja, tjek da lige kogebøgerne ud. Har sorteret halvdelen af mine kogebøger fra(!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej! Tillykke med den nye lejlighed 🙂 hvordan er de ganni kjoler i størrelserne? Er 42 over hofterne og 38 på overkroppen, tror du det kan gå med den blomstrede?
  Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Louise. Mange tak! Er det den multifarvede str. M, du tænker på? Det kan godt være, at den er lidt til den lille side. Du er velkommen til at komme forbi og prøve den, hvis du vil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Det vil jeg meget gerne. Jeg bor også i NV (møntmestervej), hvornår passer det? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Har lige sendt dig en mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej Julie,

  Hvad flytter I fra? Min kæreste og jeg leder nemlig efter en lejlighed, så vi kunne godt være interesserede i jeres i NV, hvis den ikke er afsat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Lotte. Vi bor i en lejelejlighed gennem AAB, så jeg kan desværre ikke skippe lejligheden videre i din retning :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HYLDEST TIL MAD I BRØD