Pieces of cake

S.Y.G

gulerodsjuice og strepsils

Af Julie

Æv æv æv. Første weekend i lang tid med en fri kalender, udsigt til spontane aftaler og afslapning. Og så er jeg syg. God damn it! Ligger på fifaen og koldsveder.

I dag består mit indtag derfor bl.a. af ovenstående. Hjemmepresset gulerodsjuice med masser af ingefær og strepsils. Det kan godt være at vi ikke bruger vores juicepresser hver dag, som vi gjorde i starten, men jeg er godt nok glad for den, når jeg får den brugt. Gulerodsjuicen her, lavet på fabelagtige økogulerødder fra Aarstiderne, kan på ingen måde sammenlignes med købeversioner. Heller ikke shitty-dyre bio-versioner fra Irma. Så er det sagt.

Strepsils er et evigt hit. De lindrer og så smager de faktisk rigtig dejligt. Det skal være dem med honning og citron!

En fin blomst fra altanen og min barndoms yndlingssengetøj, som jeg har arvet fra min far, pynter da lidt på dagen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pieces of cake