SØDCHILI KYLLINGELÅR
Jeg kan rigtig godt lide kyllingelår! Og det kan godt være, at det er en smule barnligt ja, men de er bare meget sjovere end kyllingens bryster, synes jeg! Så den anden dag besluttede jeg mig for, at aftensmaden skulle stå på lår – med masser af marinade og snask. Det er sådan noget mad, der tager ingen tid at kaste sammen og som også smager godt. Hvis man synes, at lår er fjollede, kan man jo bare kaste bryster (kyllingens of course) eller andet kød ind i kampen.
Jeg lavede marinade af følgende:
Olie
Sød chilisauce
Honning
Soya
Et ordentlig drys chili
Kødet fik lov at hygge sig i marinaden en times tid inden de røg i ovnen en halv times tid ved ca. 175 grader. Vendte dem lidt rundt i snasket undervejs, så marinaden ligesom brændte sig fast i dem. Jeg kan afsløre, at de giver fedtede fingre at spise!
Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg kan ikke se jeres billeder i indlæggene længere? den siger noget er galt med photobucket..