EN SMØRRET SAUCE-SMUTVEJ

PÆNT GODDAG FRA MADBLOGGEREN UDEN KØKKEN

Shit, altså! Har lige været inde her på bloggen og opdaget, at jeg faktisk har været så stresset, at jeg har GLEMT at jeg har forsømt at blogge. Okay, det har jeg så godt nok ikke prøvet før. Nåhmen altså, jeg eksisterer stadig og årsagen til mit manglende overskud og ditto hukommelse er i øvrigt madrelateret. Elller sådan næsten. Som I måske kan huske, skrev jeg lidt om et spontant lejlighedskøb for noget tid siden. Midt januar rykkede vi ind i den fine lejlighed, der viste sig at have brug for en gennemrenovering. Ahem. Vi troede det kunne gøres ved at Magnus tog et par timer derovre hver dag, men sørme om vi ikke har brugt al Magnus tid og en h*lvedes masse penge på at få lejligheden som vi gerne vil have det.

Vi (og med vi mener jeg Magnus, som er min handyhelt af alle tider!) nåede meget, men ikke lige at få sat et køkken op, og jeg har snøvlet med bestilling af bordplade, da målene driller og min beslutningsangst har taget over. Ergo har vi ikke sådan rigtigt haft noget køkken det sidste stykke tid. Nu har vi fået installeret gaskomfuret og sat tre køkkenelementer (med midlertidige bordplader i form af løstlæggende spånplader ovenpå) op. Vask, opvaskemaskine og bordplade kommer inden for nogle uger… håber jeg. Max en måned ik’ (indsæt selv forfærdet smiley!).

Så lige nu ser det hele sådan her ud:

image1

Den mest færdige del af køkkenet. Gaskomfur og tre styks elementer! Tada!

image2

Her skal køleskab, opvaskemaskine, vask og vaskemaskine være. Som I kan se er det ikke helt på plads..

image3

Her kommer så en hyggelig tumlesofa, anlæg, plader, lidt bøger og andet godt. Det kan I da saaagtens se for jer ikke. Lige om hjørnet, siger jeg jer! 

Til gengæld har vi fået opvaskemaskine i soveværelset. Eller. Den står i hvert fald derinde, da gulvmandens svend har maltrakteret vores gulv og vi således skal have ordnet gulvene af den heldigvis utroligt sympatiske gulvmand himself i den kommende weekend. Ikke det mest optimale, at jeg ene kvinde skal flytte al habengut fra vores kommende kæmpekøkken og stue ind i vores mikroskopiske soveværelse, mens Magnus mæsker sig i romerske delikatesser i det der Italien. Oh well.

Men HEY. Det bliver megagodt, når det er færdigt. Jeg kan allerede mærke det. Vi har valgt at rive væg ned mellem det gamle køkken og tidligere soveværelse for at få et ret så stort køkken-alrum med plads til både spisebord og sofa-tumle-madras. Og så lover jeg at dele lidt køkkenovervejelser med jer – og det færdige resultat – når jeg har noget mere helstøbt at vise frem.

I øvrigt er jeg flyttet ret tæt på Emilie, så jeg nyder godt af hendes Frederiksberg-tips. Og for nylig kom hun og crew gudhjælpemig forbi med både lækker aftensmad og betænksom indflyttergave. Følte mig meget heldig at have sådan en sød veninde og blogmakker, altså!

image4

Og i dag fik vi sådan en her til frokost, mens vi fiksede en masse ting og Benny var udliciteret til bedsteforældrene. Så køkkenet KAN altså lave mad. Opvasken skal bare tages i vores meget lille badeværelseshåndvask 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SMØRRET SAUCE-SMUTVEJ